Сій Добро

Сільськогосподарське обладнання
686

«Сій Добро» — компанія, яка пропонує високоякісне сільськогосподарське обладнання від провідних виробників.

Профіль Facebook

Профіль YouTube

Директор — Микола Демчак.

Профіль бізнесу «Сій Добро»

Комбікормові заводи Buschhoff

Фахівці індивідуально розглянуть кожен проект, під час обов'язково врахують усі особливості господарства, вимоги та зауваження замовника. Їхня велика перевага в тому, що такі установки повністю автоматизовані, тому керувати ними може лише одна людина.

Обладнання для пташників

Надійне остаткування німецького виробництва. Власні розробки програмного забезпечення дають можливість створити максимально комфортні умови для вирощування курей та індичок. А також керувати комплексом зі смартфона з будь-якої точки світу.

Обладнання для корівників

Для того, щоб підвищити надої, а відповідно і прибутки господарства, необхідно встановити оптимальний мікроклімат у корівнику. Пропонують комплексне оснащення Вашого корівника. Вентиляція, освітлення, система годівлі, напування та очищення приміщення — всі ці фактори впливають на комфорт корівника.

Обладнання для свинокомплексів

Сучасне свинарство — це високорозвинена галузь тваринництва, у якій без використання сучасних досягнень науково-технічного прогресу не обійтися. Побудовані за сучасними вимогами, автоматизовані ергономічні свинарники показують кращі прибутки, ніж інші. Саме тому все більше свинарів планують замовити сільськогосподарське обладнання, що відповідає сучасним європейським вимогам.

Обладнання для переробки, видалення гною

Насамперед це занурювальні, вертикальні, роторні насоси та змішувачі, компоненти для біогазових установок, цистерни, системи внесення рідких добрив, міксери на валу відбору потужності, лагуни.

Послуги

  • Проєктування.
  • Монтаж.
  • Сервісне обслуговування.

Партнери: Buschhoff, Stalltechnik Braeuer GmbH, Agrartechnik Brinkmann, Prullage Systeme, KRAIBURG и EISELE.

Історія розвитку «Сій Добро»

2010 р. — заснування компанії. 

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Команда

Водяник Антон
керівник проєктів компанії

Контакти