Українське іригаційне обладнання Фрегат експортуватиметься в Румунію

Завод Фрегат та румунська компанія «Грін Агро Сервіс» (GREEN AGRO SERVICES SRL) 9 лютого підписали дистриб’юторський договір на постачання в Румунію іригаційне обладнання українського виробництва. 

Про це повідомила пресслужба Заводу Фрегат.

Зазначається, що це відбулося у рамках механізму Ради експортерів та інвесторів при МЗС України щодо просування економічних інтересів України та сприяння виходу українських експортерів на зовнішні ринки. На підписанні договору був у присутній Тимчасово повірений у справах України в Румунії П.А. Роговей за сприяння Економічного відділу Посольства України в Румунії.

«Планується, що на румунський ринок будуть поставлятися іригаційні технології українського виробництва, які мають попит у регіонах Румунії, де періодично врожаї потерпають від посухи», — говориться в повідомлені.

Крім того, наразі сторони вже працюють над реалізацією низки додаткових проектів на території Румунії.

Нагадаємо, що уряд схвалив надання державної підтримки сільгоспвиробникам, які використовують обладнання вітчизняного виробництва для гідротехнічної меліорації. В такий спосіб міністерство діє за кількома напрямами підтримки та стимулювання розвитку сільського господарства України. Відтак, влада сприятиме вітчизняним виробникам сільгосптехніки та аграріям, які її використовують.

Виконано за допомогоюDisqus