Пройшло нагородження переможців премії DLG-Agrifuture на AGRITECHNICA 2022

Сьогодні — 15 лютого, пройшла церемонія нагородження переможців інноваційної премії DLG-Agrifuture світової виставки сільськогосподарської техніки AGRITECHNICA 2022.

Про це повідомляють модератори виставки.

Зазначається, що премія присуджується за новаторські досягнення та бачення майбутнього у сільськогосподарських технологіях.

Журі, що складається з незалежних міжнародних експертів, призначених DLG, обрало з 10 кандидатів п'ять переможців, які були нагороджені на цифровій церемонії нагородження, що відбулася у рамках програми AGRITECHNICA digital.

Так, до переможців конкурсу DLG-Agrifuture Concept:

В концепції Controlled Row Farming — метод землеробства з рівномірною шириною міжрядь сприяє біорізноманіттю перемогла інновація Amazonen-Werke H. Dreyer SE & Co. KG у співпраці з AGRAVIS Raiffeisen AG та Schmotzer Hacktechnik GmbH.

  • Концепція Controlled Row Farming — це новий метод вирощування сільськогосподарських культур, у якому кожен етап культивації проводиться щодо фіксованого низки, що дозволяє оптимізувати врожайність, попри менше використання добрив і пестицидів.

В концепції «Точкового землеробство — для цілісної та сталої системи рослинництва» перемогла інновація від Брауншвейгського технічного університету, Інституту Йоганна Генріха фон Тюнена та Інституту Юліуса Кюна.

  • Концепція «Точкового землеробства» ставить у центр уваги умови життя та зростання окремих культурних рослин на рівні рослини, поля та навколишньої місцевості шляхом поглибленого спостереження з боку фермера.

В концепції «Автоматизованої системи збирання фруктів» перемогла інновація від компанії Kubota Germany GmbH спільно з Tevel Aerobotics Technologies.

  • У машинах для збирання врожаю використовується інноваційна комбінація дротових дронів та відповідних рішень для логістики. Безпілотники оснащені системою компенсації вітру, що забезпечує безпечну та ефективну роботу за будь-якої погоди. Досягаючи практично кожного плоду та збираючи врожай без пошкоджень, дрони виявляють та оцінюють окремі плоди в режимі реального часу, забезпечуючи попереднє сортування та селективний збір урожаю.

В концепції «Інтегроване керування дрейфом» перемогла інновація від компанії Bayer AG Crop Science Division.

  • Концепція інтегрованого управління зносом заснована на зчитуванні інформації про тенденції зносу аерозолю та буферних зонах, а також контроль відстані, зазначеної на етикетках пестицидів. Коли пестицид заливається в обприскувач, збережена інформація перетворюється на карту внесення. У той же час напрямок та швидкість вітру реєструються в полі в режимі реального часу.

В концепції H2- Agrar Project перемогла інновація AGCO Fendt GmbH.

  • H2- Agrar Project спрямований на визначення потенціалу та перспектив використання водню у сільському господарстві. Інноваційні рішення показують не лише те, що децентралізоване виробництво та використання водню в сільському господарстві може бути економічно успішним, а й те, як сільське господарство на водневому паливі з відповідною водневою інфраструктурою може бути інтегроване до загальної системи водневого постачання та «галузевого зв'язку».

Нагадаємо, що компанія Väderstad оголосила про розширення своєї присутності в США. Компанія розпочала будівництво нового багатофункціонального заводу в Північній Дакоті, який введуть в експлуатацію 2023 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus