В Україні запустили онлайн-платформу для аграріїв, які цікавляться точним землеробством

Онлайн-платформа Virtual Farm від компанії Trimble
Онлайн-платформа Virtual Farm від компанії Trimble
Джерело фото: Trimble

Компанія Trimble запускає віртуальне господарство Virtual Farm — інтерактивну онлайн-платформу, де аграрії зможуть знайти рішення для точного землеробства, яке підійде для його господарства, повідомляє пресслужба компанії. 

Зазначається, що за допомогою цієї платформи користувачі зможуть відвідати віртуальне господарство, визначити загальні проблеми, з якими вони щодня зіштовхуються, зв'язатися з представником компанії та вибрати найкращі рішення для свого господарства.

«У Trimblе ми щодня працюємо з аграріями. Це допомагає нам зрозуміти питання, які турбують їх найбільше, та якнайкраще допомогти у пошуках рішень. Ми знаємо, що сільське господарство — це тяжка праця. Однак рішення Trimble Agriculture можуть допомогти полегшити роботу, а цей новий інструмент допоможе аграріям визначити їхні завдання та швидко знайти рішення», — сказав віцепрезидент Trimble Agriculture Джим Чемберс, 

У компанії зауважили, що ніхто не може контролювати зовнішні сили, які негативно впливають на сільське господарство. Проте існують рішення, які можуть допомогти полегшити сільськогосподарську діяльність.  

Віртуальне господарство Trimble Virtual Farm детально описує загальні проблеми та практичний досвід застосування технологій та рішень, зокрема:

  • забезпечення виконання робіт;
  • управління даними;
  • оптимізація інвестицій;
  • управління ресурсами з оптимальним використанням часу;
  • управління водними ресурсами;
  • початок роботи в точному землеробстві. 

Trimble пропонує аграріям високонадійне, точне та просте у використанні обладнання разом із місцевою сервісною підтримкою для того, щоб оптимізувати роботу господарства, з можливістю легкої інтеграції з різними брендами, та наданням агровиробникам більшої ефективності роботи техніки різних виробників в межах одного господарства.

Дізнайтеся більше про Virtual Farm можна за посиланням

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus