В Україні створили нову торговельну платформу для аграріїв

Нову торговельну платформу AGROFORUM створили спеціально для аграріїв. Вона дозволяє здійснювати купівлю/продаж агропродукції, в ній доступні всі операції — від публікації пропозиції до підписання угоди.

Про це повідомляє Kurkul.com.

Головна перевага платформи в тому, що фермер отримує альтернативу в ціні. Якщо вартість його не влаштовує зараз, то він може повернутись за тиждень і знову ж виставити товар. Також він отримує спрощений документообіг, зручність в процесі взаємодії та швидку комунікацію.

Платформа також відрізняється прозорістю. Щоб здійснювати операції, там необхідно зареєструватись і зареєстрований акаунт верифікувати за допомогою особистого електронного цифрового підпису (ЕЦП).

«Завдяки такій верифікації акаунта ми відкриваємо особу-користувача, яка спілкуватиметься не з видуманим персонажем, а з конкретною фізичною особою, підприємцями або представником юридичної особи», — зазначає засновник AGROFORUM Роман Білоус.

Крім того, кожен зареєстрований учасник платформи має власний кабінет. Він формується з електронного ключа та власником, який вказує контактні дані та реквізити. Решта наповнення формується відгуками покупців чи продавців, які співпрацювали з цим контрагентом. Так і формується рейтинг цього користувача. Чим вищий рейтинг — тим його пропозиції будуть займати вищу позицію.

Проєкту AGROFORUM з моменту запуску всього кілька тижнів, але навіть зараз за добу платформу відвідує близько 6 тисяч користувачів.

Читайте також: Шалений експорт: Румунія. Чи впорається Констанца з навантаженням у разі закриття зернового коридору

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus