Аграріям пропонують безкоштовні трекери та оцифрування полів за зниженою ціною

Аграріям пропонують безкоштовні трекери та оцифрування полів за зниженою ціною
Feodal FMS

Компанія Feodal, яка нещодавно презентувала ринку нову систему управління агробізнесом Feodal FMS, напередодні Нового року оголосила про акцію. Аграрії мають змогу отримати у подарунок трекери та можливість безкоштовної реєстрації земельного банку в системі.

Про це повідомила прес-служба компанії.

«Заповніть форму та виграйте 3 трекери для моніторингу техніки у Feodal FMS та безкоштовне онлайн-підключення на 200 га в системі Feodal FMS до кінця року», — зазначають в компанії. 

Переможця оберуть 10 січня. 

Щоби взяти участь в акції, необхідно заповнити форму за посиланням. 

Заповнити форму.

Нагадаємо, Feodal FMS — нова розробка компанії. Система дозволяє керувати аграрним підприємством: аналізувати супутникові знімки по власних полях, моніторити пересування техніки, зливи пального, та якість виконання операцій. В системі також доступний метеомоніторинг по кожному полю та планування робіт. 

Розробники наголошують, що Feodal FMS відрізняється доступністю та простотою у користуванні. 90% процесів автоматизовані, і це звільняє користувача від постійного внесення даних вручну, або від необхідності мати диспетчера. 

Агробізнес в три кліки: як Андрій Дем’янович наважився під час війни запустити Feodal FMS
Читати також

Вартість користування такою системою становить 60 центів за гектар до кінця 2023 року. Розіграш дає можливість отримати безкоштовно: трекери для техніки, підключення цих трекерів в систему, оцифрування контурів полів, та 200 гектарів до яких буде підключена супутникова аналітика.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus