Білгород-Дністровський морпорт продадуть до кінця зими — Фонд держмайна

Білгород-Дністровський морський торговельний порт
Білгород-Дністровський морський торговельний порт
Джерело фото: suspilne.media

Фонд державного майна (ФДМ) планує до кінця зими п.р. виставити на аукціон «Білгород-Дністровський морський торговельний порт». 

Про це повідомив начальник регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях Олександр Славський, пишуть «Порти України».

За його словами, після «Усть-Дунайського МТП» це буде другий портовий актив, який спробують приватизувати.

«‎Чи будуть продавати з аукціону інші об’єкти, залежить від результатів приватизації Усть-Дунайського та Білгород-Дністровського портів. Зараз за цим стежить Міністерство інфраструктури та центральний офіс Фонду державного майна»‎, — розповів Славський.

Зазначається, що у квітні «Білгород-Дністровський морський торговельний порт» розпочало роботу у форматі транспортно-логістичного центру до відкриття Чорного моря для судноплавства.

Нагадаємо, фонд держмайна продав морський торговельний порт «Усть-Дунайськ». Під час торгів ціна порту зросла майже в чотири рази

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus