Експерти обговорять нюанси зберігання зерна в полімерних рукавах

Аграріїв, що займаються виробництвом зернових та технічних культур, запрошують на навчальний вебінар «Полімерні рукава, як додаткові потужності для зберігання зерна», який відбудеться 9 лютого о 14:00 на платформі Zoom. Тривалість 1,5 год.

Під час навчання будуть розглянуті важливі питання, пов’язані з пакуванням, зберіганням та розпакуванням у зернових рукавах.

«Обговоримо економічні аспекти використання такого способу зберігання в умовах обмеження енергетичних ресурсів та складних погодних умов.Розглянемо усі етапи використання техніки по пакуванню та розпакуванню, її обслуговування та головні аспекти роботи оператора. Розкажемо про особливості зберігання зерна для власного використання у тваринництві‎»‎, — йдеться у повідомленні.  

Спікери:

  • Валерій Алєксєєв, головний експерт із закладання зерна від ВАР.
  • Микола Лісовенко, маркетолог «Завод Кобзаренка».
  • Олександр Пех, керівник комерційної служби «Планета пластик».

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://cutt.ly/N9LACwj, або телефонуйте 067 445 2488, Варич Аліна.

Вебінар відбудеться у рамках реалізації Проекту «Підтримка Громадської спілки «Всеукраїнська Аграрна Рада» у наданні послуг зі зберігання зерна для ММСП», за сприяння Програма USAID з аграрного і сільського розвитку — АГРО.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus