Аграріїв запрошують на головну подію весни — конференцію Re:farm

16 лютого у Львові відбудеться аграрна конференція — Re:farm, в рамках якої виступатимуть більш як 80 спікерів у 4 тематичних потоках: технології, точне землеробство, виробництво та бізнес.

На захід запрошують спеціалістів в агро — агрономів, інженерів, експертів та науковців, щоб обговорити підготовку до посівної 2023.

Конференція буде присвячена основним процесам які впливають на прибутковість господарства і буде цікава всім спеціалістам підприємства.

«Ми створили таку конференцію, на якій кожен проведе час з максимальною користю. Тобто, учасник може відвідати виступи саме на ті теми, які його цікавлять і серед 85 спікерів обрати саме те, що необхідно саме йому. Також, це можливість отримати нові знання декільком спеціалістам з господарства одночасно, адже тематика технології та точне землеробство може бути цікавим агроному та інженеру, виробництво — директору, а потік «‎бізнес»‎ — власнику»‎, — зауважили організатори Re:farm.

На локації діятимуть 4 сцени з 4 тематичними потоками:

  • Технології — спікери потоку — експерти, які поділяться своїми порадами з вирощування основних культур в умовах здорожчання ресурсів, оптимізації технологічної карти — посів, захист, удобрення та обробіток ґрунту.
  • Точне землеробство — особливо актуальна тема, про яку говоритимуть ті, хто запровадив диференційоване внесення ресурсів на своїх господарствах та має результат. А також — експерти які розкажуть як працюють базові технології точного землеробства та яку користь вони можуть принести господарству.
  • Виробництво — про основні виробничі елементи кожного підприємства — логістика, елеватор, сушарка та переробка. На реальних кейсах фермери розкажуть про оптимізацію виробництва, зменшення витрат та збільшення рентабельності.
  • Бізнес — управління грошовими потоками, інвестиції та бізнес-планування, пошук кваліфікованих кадрів.

Серед спікерів будуть виступати як керівники фермерських господарств, так і провідні галузеві експерти. Серед них:

Серед спікерів — Андрій Дмитрієв консультант LEAN INSTITUTE UKRAINE, який поділиться реальним досвідом впровадження ощадливого виробництва або технології «КАЙДЗЕН» (виробництва без втрат).

Станіслав Шум, Віталій Шуберанський та Григорій Плічко розкажуть про те, як розвиватись в умовах нестабільності та високих ризиків. В що варто інвестувати і як управляти господарством. Крім конференції, учасники зможуть взяти участь у вечері зі спікерами та гостями заходу.

Повну програму заходу можна переглянути тут. Квитки можна придбати за посиланням.

Доступні 2 типи квитків STANDARD та PREMIUM. Нагадаємо, що за промокодом kultivariy можна отримати знижку на квитки 20%.

Конференція Re:farm відбудеться 16 лютого у м. Львів на території !Festrepublic (вул. Старознесенська, 24). Контакти організаторів: +38 068 485 83 86, hello@refarm.com.ua.

Спікери конференції Re:farm

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus