Сезарі Урбан стане директором департаменту BASF Agricultural Solutions в Україні

З 1 жовтня Сезарі Урбан стане Директором департаменту Agricultural Solutions в Україні. До цього він 3 роки обіймав посаду Директора департаменту Agricultural Solutions та Proxy в Nunhems у Польщі.

Про це повідомили в пресслужбі BASF.

Директор департаменту Agricultural Solutions в Україні Крістіан Телл був призначений на посаду Директора департаменту Agricultural Solutions в Італії.

Сезарі Урбан свій шлях у компанії BASF розпочав у 2006 році як менеджер по роботі з ключовими клієнтами. З того часу він здобув великий досвід у сферах управління, маркетингу та бізнес-планування. Також Сезарі Урбан з травня 2015 року є президентом Асоціації рослин у Польщі. 

Директор департаменту Agricultural Solutions в Україні Сезарі Урбан

«У компанії BASF я працюю 17 років і майже весь свій шлях я пройшов у польському представництві BASF. Тому я маю глибоке розуміння загальних тенденцій у Східній та Центральній Європі, що ґрунтується на моєму субрегіональному досвіді. Впровадження інноваційних ідей для підтримки аграрної галузі в Україні стане моїм головним завданням у такий складний для українських фермерів час», — зазначив Сезарі Урбан.

Читайте також: Аграрні призначення 2023: Липень-серпень

Виконано за допомогоюDisqus