Волошкове поле запустило роботу нової лінії розливу ультрапастеризованого молока

З 1 листопада 2023 року ПрАТ «Юрія» (ТМ «Волошкове поле») запустило нову лінію розливу ультрапастеризованого молока. Таким чином компанія продовжує модернізацію потужностей виробництва та реалізує план збільшення експорту.

Про це повідомив генеральний директор молочної компанії «Волошкове поле» Андрій Табалов, пише Latifundist.com.

Він додав, що запуск нової лінії виробництва ультрапастеризованого молока є великою інвестицією для компанії, яка дозволить збільшити обсяги виробництва. 

«Запуск нової лінії —це масштабна інвестиція, яку ми свідомо робимо під час війни, бо ми не стоїмо на місці. Нова лінія дозволить не лише збільшити обсяги виробництва для українського ринку, а й збільшити обсяги експорту молочної продукції. У нас амбітні плани подвоїти обсяги експорту молочної продукції, і ми покроково втілюємо їх у життя», — сказав Табалов. 

Як зазначив генеральний директор ПрАТ «Юрія» Віталій Пустовіт, запуск лінії по розливу молока довготривалого зберігання в асептичній упаковці «Тетра Фіно Асептік»  був запланований бізнес планом на 2023 рік. 

«Для нас це дуже важлива подія, ми продовжуємо  розвивати наше підприємство, ставати кращими, працювати кожен день на своєму місці для наближення нашої перемоги. Вже дуже скоро на полицях магазинів ви зможете побачити молоко «Волошкове поле»  в новому пакуванні з оновленим дизайном», — розповів Пустовіт.

Він також підкреслив, що ультрапастеризоване молоко ТМ «Волошкове поле» виробляється виключно зі свіжого цільного коров’ячого молока з використанням процесу ультрапастеризації. 

Цей процес передбачає підігрів молока до температури 137ºС протягом 2-3 секунд і потім моментального його охолодження до 25ºС. Увесь процес виробництва та розфасування відбувається в замкнутій системі, що оберігає продукт від небажаних зовнішніх дій. Пакети запаюються нижче рівня рідини, а це означає, що заповнюється увесь їх внутрішній об'єм, і вміст повністю захищено від окислення.

Нагадаємо, в Україні планують будівництво двох молочних ферм. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus