Фермери можуть отримати до 2 млн агророзстрочки за програмою WEAGRO

Максимальна сума розстрочки за програмою WEAGRO складає 2 млн грн, розповів СЕО Фінансової компанії Activitis Павло Матіяш.

За інформацією компанії Activitis, сервіс WEAGRO забезпечує швидкість та зручність купівлі-продажу товару аграріями без документів на оформлення, часу на очікування рішення, без застави та без валютних ризиків.

Є два шляхи: перший — через постачальника, коли менеджер подає заявку до сервісу щодо фермерського господарства, яке має бажання придбати товар у розстрочку. І другий, коли безпосередньо фермер залишає заявку на сайті weagro.com.ua: його дані потрапляють у систему, формується посилання на власний кабінет у сервісі WEAGRO, де все, що потрібно зробити фермеру, — це дати згоду на оброблення персональних даних, затвердивши її цифровим підписом. Після цього протягом 30 хвилин сервіс надасть відповідь щодо можливості отримання розстрочки.

Читайте також: Постачальники товарів в програмі WEAGRO можуть збільшувати обсяги продажів у межах угоди на 30%

Другий етап — це укладання договору постачання або купівлі-продажу. Сервіс WEAGRO пропонує абсолютно безкоштовно укласти угоду у власних кабінетах постачальника та фермера.

«Усе це відбувається в єдиному цифровому просторі, де в кожного є свій кабінет, у якому й пропонується укладати та зберігати всі угоди. Уся документація затверджується цифровим підписом. Тобто всі потрібні юридичні процеси відбуваються на платформі WEAGRO. Це дійсно унікальна пропозиція на ринку, коли будь-які угоди можуть укладатись у єдиному цифровому сервісі», — розповідає Павло Матіяш.

Як повідомлялося, у березні фінансова компанія Activitis за підтримки Програми USAID АГРО анонсувала новий фінансовий продукт WEAGRO, який дає можливість малим та середнім аграріям купувати товари на виплату. 

Виконано за допомогоюDisqus