Постачальники товарів в програмі WEAGRO можуть збільшувати обсяги продажів у межах угоди на 30%

Постачальники, що продають товари або послуги через WEAGRO можуть збільшувати обсяги продажів приблизно на 30% у межах угод із чинними клієнтами. Це означає, що фермерські господарства купують або більше, або дорожчі групи товарів, розповів в інтервʼю Latifundist.com розповів СЕО Фінансової компанії Activitis Павло Матіяш.

Також, з-поміж основних переваг — доступність для нових клієнтів: менеджерам із продажів набагато легше залучати нового клієнта на розтермінування без прив’язування до курсових коливань чи інших критеріїв, що є непередбачуваними.

«Ну і, певно, найголовніше — це підвищений рівень лояльності фермера до постачальника, який пропонує йому низку варіантів для розрахунку та придбання всього необхідного — від партнерських банківських програм до WEAGRO», — зазначив Матіяш.

За його словами, завдяки умовам програми не вимивається обіговий капітал: продавець отримує гроші відразу й може працювати з ними, розширюючи асортимент чи збільшуючи обсяги бізнесу.

Як повідомлялося, у березні фінансова компанія Activitis за підтримки Програми USAID АГРО анонсувала новий фінансовий продукт WEAGRO, який дає можливість малим та середнім аграріям купувати товари на виплату. 

Виконано за допомогоюDisqus