Bureau Veritas

Інспекційно-сертифікаційна компанія
173

Bureau Veritas — світовий лідер у сфері послуг із тестування, інспекції та сертифікації.

Профіль Linkedin

Профіль Twitter

Профіль YouTube

Профіль Facebook

Профіль бізнесу Bureau Veritas

Група налічує понад 82 000 співробітників, які працюють у більш ніж 1600 офісах та лабораторіях у всьому світі.

Bureau Veritas допомагає своїм клієнтам підвищувати ефективність їхньої роботи, пропонуючи послуги та інноваційні рішення, щоб їхні активи, продукти, інфраструктура та процеси відповідали стандартам та нормам якості, здоров'я та безпеки, захисту навколишнього середовища та соціальної відповідальності.

Сфери діяльності

Сільське господарство

Bureau Veritas надає повний спектр послуг із тестування, інспекції та сертифікації агропродукції. Компанія робить бактеріологічний та хімічний аналіз проб та аналіз якості представлених проб. Фумігація Bureau Veritas запобігає ризику пошкодження продукції комахами під час зберігання та транспортування.

Послуги компанії включають сертифікацію за стандартами GMP, HACCP, Global Gap та Organic.

Нафта й нафтохімія

Bureau Veritas забезпечує точний аналіз сирої нафти, мастильних матеріалів, гідравлічних рідин, колодязної води та стічних вод. Компанія відстежує та аналізує якість авіаційного палива, щоб гарантувати, що в літак надходить лише паливо, що відповідає специфікації. У секторі судноплавства забезпечує плавний перехід для вантажних перевезень, особливо нафтових вантажів. Bureau Veritas надає послуги для автомобільної промисловості, включаючи бактеріологічні випробування бензину та дизельного палива.

Гірничодобувна промисловість

Компанія надає підтримку протягом усього життєвого циклу гірничодобувного проєкту. Зокрема, лабораторні випробування та автоматична підготовка проб допомагають оцінити його життєздатність і забезпечити якість та цілісність товарів. Bureau Veritas займається контролем якості, управлінням безпекою на об'єкті, надає технічну допомогу, перевіряє навантаження та розвантаження продукції, а також тестує її.

Морський транспорт

Bureau Veritas пропонує класифікаційні позначення для захисту корабля, екіпажу та обладнання від нещасних випадків та кібератак. Нотації компанії включають SW-Registry, який сертифікує програмне забезпечення, що використовується в бортових системах корабля, та SYS-COM, який забезпечує обмін даними між судном та берегом. Нова програма сертифікації поширюється на всі бортові системи та обладнання.

Компанія оцінює всі типи суден: торговельні, пасажирські та військово-морські. Bureau Veritas є лідерами у класифікації суден, що працюють на зрідженому природному газі (ЗПГ) та у класі інноваційних плавучих конструкцій ЗПГ, що використовуються для бункерування та терміналів.

Наземний транспорт

Bureau Veritas надає послуги IATF сертифікації кібербезпеки, керування даними, оцінки постачальників, тестування продукції, перевірки сировини, заводської оцінки. Компанія також перевіряє логістику, відстежує пошкодження транспорту та здійснює управління претензіями.

Офшори

Bureau Veritas класифікує та сертифікує будь-які активи на офшорних родовищах чи фермах, є лідером із класифікації FSRU. Вона допомагає офшорним компаніям підвищувати безпеку, оптимізувати витрати протягом усього життєвого циклу їх активів та знижувати ризики під час операцій. 

Інфраструктура

Компанія здійснює незалежну перевірку проєкту, його управління, нагляд, введення в експлуатацію. Bureau Veritas підтримує ключових гравців морської індустрії, допомагаючи їм будувати, розширювати та обслуговувати порти та гавані. Також надає широкий спектр аеропортових послуг, допомагає полегшити щоденне перевезення мільйонів пасажирів, забезпечує безпеку в аеропортах.

Енергетика

Bureau Veritas надає спеціалізовані рішення, починаючи від морських та наземних вітрових установок та сонячних проєктів до електромереж та зарядних станцій для електромобілів. Також пропонує широкий спектр послуг для відходів, води та телекомунікаційних активів.

Кібербезпека

Компанія перевіряє, тестує продукт, створила навчальні курси з кібербезпеки.

Нагороди

2020 р. — Bureau Veritas вперше увійшла до списку 500 кращих роботодавців світу за версією Forbes. Восьмий рік поспіль отримує сертифікат найкращих роботодавців Великобританії.

2021 р. — Grand Prix de la Transparence у категорії «Етичний кодекс».

Історія розвитку Bureau Veritas

1828 р. — Bureau Veritas було засновано в Антверпені, Бельгія. Спочатку компанія називалася Bureau de renseignements pour les assurances maritimes («Інформаційний офіс морського страхування») та займалась оцінкою надійності суден і обладнання, а також забезпечувала захист людей і майна.

28 травня 1829 р. — компанія змінила назву на Bureau Veritas.

Липень 1833 р. — штаб-квартиру переміщено до Парижа.

2015 р. — Bureau Veritas запустила стратегічний план розширення бізнесу в швидкозростаючих секторах, таких як агропродовольча промисловість, будівництво та інфраструктура, автомобільна промисловість. Група розширила свою присутність у Франції та Європі, реорганізувавши себе на три основні зони: Америка, Європа/Африка та Азія. Bureau Veritas придбала китайську компанію Shandong Chengxin, що спеціалізується на допоміжних послугах для будівництва промислової інфраструктури для енергетичного сектора.

2016 р. — Bureau Veritas уклала угоду про стратегічне партнерство з Dassault Systèmes, яка дозволяє Bureau Veritas використовувати їхню цифрову платформу 3DEXPERIENCE для проведення безперервної оцінки суден, морських платформ і бортового обладнання протягом усього терміну служби. 

2017 р.—  Bureau Veritas уклала партнерські відносини з Avitas Systems a GE Venture, щоб запустити низку інспекційних послуг на основі прогнозної аналітики даних (тобто штучного інтелекту) для всіх галузей промисловості. Китай став найбільшим ринком групи як за доходами, так і за кількістю працівників. Bureau Veritas оголосила про придбання Primary Integration Solutions у Сполучених Штатах, таким чином розширивши свій бізнес Building & Infrastructure на центри обробки даних.

2018 р. — компанія запустила Origin, першу марку відстеження на основі технології блокчейн, яка надає споживачам інформацію про шлях продукту від ферми до столу.

2019 р. —  Bureau Veritas уклала стратегічне партнерство з Microsoft для розробки штучного інтелекту у випробувальних лабораторіях. Bureau Veritas придбала Shenzhen Total-Test, китайську компанію із тестування продуктів харчування, Q Certificazioni, італійський орган сертифікації органічних продуктів харчування.

2021 р. —  Bureau Veritas отримала контрольний пакет акцій Secura, що спеціалізується на кібербезпеці. У квітні компанія придбала Bradley Construction Management, американське товариство, що спеціалізується на управлінні проєктами та послугами з управління будівництвом для сектора відновлюваної енергетики. У вересні Bureau Veritas стала власником AET France, компанії, що спеціалізується на лабораторних випробуваннях, розробці продуктів і тестуванні на стійкість.

Січень 2022 р. — Bureau Veritas купує PreScience, що спеціалізується на послугах з управління проєктами та будівництвом для проєктів транспортної інфраструктури.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти

Діяльність

Інше