Milk Hydrosan Sp. z o.o.

Обладнання для харчової промисловості
47

Milk Hydrosan Sp. z o.o. — польська компанія, що спеціалізується на обладнанні та пусконалагоджувальних роботах для харчової промисловості, зокрема молочної.

Профіль Linkedin

Профіль бізнесу Milk Hydrosan Sp. z o.o. 

Для підприємств молочної промисловості й тих, які займаються виробництвом напоїв, продуктів харчування, Milk Hydrosan Sp. z o.o. пропонує: резервуари для зберігання, технологічні резервуари, обладнання для повітряного підігріву сишильної башти, колектори, кристалізатори, пастеризатори, CIP-систему для миття, фільтрацію повітря на ручних фільтрах і для сушильної башти, технологічні установки для виробництва сиропу, системи фільтрації алкоголю та соків тощо.

Для сфери промислової хімії компанія виробляє змішувачі, колектори, системи для візуалізації та архівування, резервуари для зберігання, технологічні резервуари. 

Компанія також пропонує рішення для зменшення рівня забруднення стічних вод. Зокрема, Milk Hydrosan створила анаеробний реактор середнього навантаження, завданням якого було очищення стічних вод і виробництво біогазу. Перший високонавантажений реактор компанія збудувала у 2012 році в Рипіні.

Найбільша установка Milk Hydrosan Sp. z o.o.— сушарка для молока та сироватки з об’ємом випаровування 1,5 т води в сушильній камері. Вона продається на східний ринок.

Milk Hydrosan Sp. z o.o. має представництва в Польщі, Білорусі, Росії та Азербайджані.

 Історія розвитку Milk Hydrosan Sp. z o.o.

1994 р. — заснування компанії.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти

Діяльність

Інше