На Одещині в ДТП загинув керівник Дунайського аграрія Роман Дяжук

В ДТП загинув керівник компанії Дунайський аграрій Роман Дяжук
В ДТП загинув керівник компанії Дунайський аграрій Роман Дяжук
Джерело фото: Дунайський аграрій

В автомобільній аварії на Одещині загинув керівник компанії «Дунайський аграрій» Роман Дяжук

Про це повідомляє видання «Бессарабія INFORM» та пресслужба компанії «Дунайський аграрій»

Ввечері 25 червня у Білгород-Дністровському районі на 137-му кілометрі автодороги М-15 Одеса – Рені сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю легкового та вантажного автомобілів, в якій загинув Роман Дяжук.

«Це була неймовірно самовіддана, енергійна, добра та чуйна людина. Роман Улянович всім серцем любив свою справу. Вкладав душу та сили не тільки в компанію, а й в розвиток країни. Втрата для всіх нас дуже гірка, непоправна. Пам'ять про нього назавжди залишиться у наших серцях. Саме тому компанія продовжує працювати. Ми будемо продовжувати його справу, робити все, щоб вона і надалі розвивалась, щоб була саме такою, якою мріяв її побачити Роман Улянович», — написали в пресслужбі «Дунайського аграрія».

Компанія займається вирощуванням зернових і технічних культур, овочів і баштанних, тваринництвом, є одним з найбільших в Україні виробників органічної продукції.

Також Роман Дяжук був депутатом Сафʼянівської сільської ради.

Редакція Latifundist.com висловлює співчуття родині та близьким Романа Дяжука.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus