Variant Irrigation запустив другий виробничий майданчик на Закарпатті

В середині березня «Варіант Агро Буд» (ТМ Variant Irrigation) почав проробляти варіанти часткової релокації обладнання та людей на захід України. На Закарпатті запустили другий виробничий майданчик, пише пресслужба компанії. 

Зазначається, що до кінця березня представники компанії об'їздили Хмельницьку, Тернопільську, Чернівецьку, Львівську, Івано-Франківську та Закарпатську області у пошуках підходящих виробничих приміщень та майданчиків, а оскільки 40% продукції випускалося на експорт — на це і було зроблено ставку. 

«Вибір зупинили на Закарпатській області, де на території машинобудівного заводу було орендовано цех та складські приміщення. Вибір цієї локації обумовлювався близькістю до кордону трьох країн Євросоюзу: Угорщина, Румунія, Словаччина, що дозволило забезпечити більш зручні шляхи логістики» — пояснює директор з виробництва Єрмоленко Олексій.

Повідомляється, що в першу чергу вивозили сучасне, багатофункціональне та високопродуктивне обладнання понад 25 одиниць, а це — 26 фур з обладнанням та оснащенням та 52 вагони з основними та допоміжними товарно-матеріальними цінностями. 

У компанії уточнили, що в Харкові залишалися люди, приміщення, обладнання — все це треба було організувати та поновити роботу. Тож, на території заводу було підготовлено бомбосховища, завезено їжу, питну воду, підключено генератори для живлення заводу в індивідуальному режимі. І поступово, з дуже великою обережністю, дотримуючись заходів безпеки, завод повністю відновив виробництво. 

Читайте також: «‎ТОП-10 производителей оросительного оборудования»‎ 

«Ми працюємо, повністю відновили виробництво в 2 регіонах. Зараз у Харкові працює 82 фахівця, на Західній — 46 та на віддаленій роботі 20 осіб. Це 148 сімей, які працюють і можуть годувати свої родини. Українці – сильна нація, і ми вистоїмо! Слава Україні! Героям слава!» — розповідає директор з виробництва «Варіант Агро Буд» Олексій Єрмоленко.

Додається, що виробниче підприємство «Варіант Агро Буд» (ТМ Variant Irrigation) мало виконати замовлення для тих сільгоспвиробників, які залишилися працювати, щоб не допустити продовольчу кризу і хто не змінив плани щодо придбання обладнання. Тому на підприємстві оперативно було відновлено роботу, за цей час поставлено близько 50 одиниць зрошувальних машин, налагоджено поставки на експорт.

«І зараз, завдяки виробничим майданчикам у 2 місцях, ми можемо гарантувати терміни і безпеку замовлень‎», — акцентували в компанії.‎ 

Нагадаємо, що Придніпровський кластер Кернел збільшив землі під зрошуванням на 600 га.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus