На міжнародній виставці EuroTier 2022 обговорять розвиток українського тваринництва в умовах війни та способи його відбудови

DLG (Німецьке сільськогосподарське товариство) започаткувало декілька ініціатив для України на провідній світовій виставці з тваринництва EuroTier 2022, що відбудеться з 15 до 18 листопада цього року, в м. Ганновер, Німеччина. 

«Разом із Німецько-українським аграрно-політичним діалогом у середу, 16 листопада, в рамках EuroTier DLG проведе міжнародну конференцію «Боротьба за існування українського тваринництва». Один євро з кожного квитка на EuroTier буде передано постраждалим від війни сільськогосподарським підприємствам України‎». — відмітили організатори. ‎ 

На міжнародній конференції «Боротьба за існування українського тваринництва» розглянуть наступні запитання;

  • Які широкомасштабні наслідки російської загарбницької війни для тваринництва України?
  • Як можна забезпечити стале відновлення? 

Цим та іншим питанням буде присвячена фахова конференція в рамках виставки EuroTier 16 листопада з 10:00 до 12:30.

Відмічається, що під час заходу представники аграрної політики та аграрного бізнесу України проінформують про розвиток тваринництва в умовах кризи та про необхідність відбудови. З цією метою вони представлять свої пропозиції щодо активізації економічної співпраці з Німеччиною та ЄС, щоб така відбудова була успішною.

Не зважаючи на міркування безпеки, а також обмеження на подорожі, українська аграрна спільнота буде представлена на EuroTier. 

«‎Найважливіші українські галузеві асоціації — Український клуб агробізнесу (УКАБ), Всеукраїнська аграрна рада (ВАР), Асоціація виробників молока (АВМ), Асоціація свинарі України (АСУ) — будуть представлені на спільному стенді (павільйон 26, стенд E39), щоб представляти інтереси своїх членів і інформувати економічних партнерів, ЗМІ і відвідувачів щодо поточного стану в українському тваринництві і кормовиробництві»‎, — повідомили організатори. 

Конференція проводиться німецькою та українською мовами. 

Відвідувачі EuroTier можуть відвідати конференцію безплатно за умови попередньої онлайн-реєстрації за посиланням.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus