Китай запустить компанію зернових резервів у 2023 році — Reuters

Державний зерновий склад Китаю Sinograin та найбільший державний зернотрейдер COFCO запустять нове спільне підприємство, для управління величезними запасами зерна в Китаї, вже наступного місяця.

Про це пише Reuters.

Відзначається, що китайське підприємство China Enterprise United Grain Reserve Co Ltd було створено у вересні і є частиною зусиль держави щодо підвищення ефективності використання своїх зернових резервів і кращого забезпечення продовольчої безпеки.

«Китай купує соєві боби і зерно на світових ринках для поповнення своїх державних резервів, які мають вирішальне значення для забезпечення продовольством найбільшого населення світу‎», — пише ‎Reuters.  

Читайте також: «‎Прогнози 2023: відмова від добрив, недостача насіння та біоетанол»‎ 

Нагадаємо, що новий підрозділ об'єднає управління запасами Sinograin та складські потужності Cofco, створивши єдину структуру, яка відповідає за запаси зерна в країні.

Спільне підприємство, що має назву China Enterprise United Grain Reserve Co. Ltd, на 51% належатиме і контролюватиметься Sinograin.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2022 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus