Волинь-Зерно-Продукт збудував новий борошномельний комплекс

Борошномельний комплекс Волинь-Зерно-Продукт
Борошномельний комплекс Волинь-Зерно-Продукт
Джерело фото: Олександр Гайду

Підприємство «Волинь-Зерно-Продукт» (входить до групи компаній ТМ «Вілія») збудувало у Волинській області новий борошномельний компекс.

Про це повідомив народний депутат Олександр Гайду.

«Відвідали разом із колегою Валерієм Стернійчуком аграрне підприємство ВІЛІЯ на Волині. Тут починали діяльність з вирощування зернових, а під час війни не тільки продовжили роботу, а й  збудували новий борошномельний комплекс. Власник підприємства Євген Дудка зізнається: важливо не тільки зберегти людям роботу, а й пристосовуватись до нових реалій», — написав Гайду.

Потужність млина становить 120 т переробки зерна на добу.

За словами Гайду, таких млинів працювало в Україні всього два, це буде третій. Один в Харкові постраждав, другий продовжує роботу. Ці млини мають сучасне швейцарське обладнання з унікальною системою контролю якості.

Читайте також: Названо ТОП-10 виробників борошна

Виробництво борошна на новому підприємстві планують розпочати вже у липні.

Нагадаємо, «НІБУЛОН» планує побудувати на локації філії «Бессарабська», яка розташована в Ізмаїльському порту, елеватор та високотехнологічний сучасний млин.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus