Український виробник зерновозів інвестує €6 млн в модернізацію підприємства

Компанія ТAD, яка виробляє причепи, зерновози та низькорамні трейлери планує інвестувати в цьому році €6 млн в модернізацію виробництва.

Про це йдеться в матеріалі на Latifundist.com «ТAD: компанія з Хмельниччини, яка виробляє круту спецтехніку для агросектору».

Минулого року попри воєнні ризики компанія інвестувала €4,5 млн в модернізацію виробництва, оновлення і розширення транспортного парку. В цьому році заплановано €6 млн. Зокрема, планують збільшити виробничі площі ще на 7,5 тис. кв. м (зараз 6,5 тис. кв. м).

«Що це нам дасть? Ми подвоїмо виробничі потужності і створимо додатково 200 робочих місць (зараз штат налічує 550 чоловік). Частина інвестицій буде спрямована в розширення логістичного напрямку», — говорить власник та гендиректор ТAD Віталій Мельник.

Зазначимо, що близько 10% персоналу компанії пішли служити у лави ЗСУ. Вузьких спеціалістів намагаються забронювати, бо їх дуже важко знайти на ринку.

Нагадаємо, ІМК планує закупити у 2023 році 75 нових зерновозів. Це дозволить знизити споживання дизельного палива і викиди вихлопних газів, а також дасть змогу компанії перевозити врожай для подальшого експорту.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus