Виробник добрив КВАДРАТ розширює свою присутність в країнах ЄС

Українська компанія «КВАДРАТ», яка займається розробкою та виробництвом високоефективних добрив, почала працювати на ринку Румунії. Нещодавно компанія відправила першу вантажівку зі своєю продукцією.

Про це в інтервʼю Latifundist.com розповів співвласник і керівник компанії Анатолій Чернявський.

«Взагалі ж на закордонних ринках роботу вибудовуємо за тією ж моделлю, що і в Україні. Тобто це робота через дистриб’юторів», — каже Чернявський.

Він зауважив, що займатися бізнесом в Європі складніше, ніж в Україні, оскільки там дуже висока конкуренція і менший заробіток. Але з іншого боку — абсолютно прозорі умови.

«Фактично, окрім конкурентного, ти більш ніякого впливу не відчуваєш. Тому, якщо в тебе якісна продукція і складається гарна математика — питань немає. У Європі можна працювати», — зазначив Чернявський.

В компанії очікують, що обсяги виробництва добрив в цьому сезоні вдасться наростити, оскільки аграрії, які в 2022 році були вимушенені йти в більш дешевий сегмент, зрозуміли, що насправді нічого не зекономили. Сьогодні вони знову готові платити за якість добрив і головне — за результат їхнього використання, наголосив Чернявський.

Нагадаємо, у 2023 році компанія «КВАДРАТ» відкрила новий завод, на якому вироблятиме преміальні рідкі стартові добрива Квантум Діафан ACTion та лінійку добрив для позакореневого живлення TM Quantum.

Виконано за допомогоюDisqus