Авангард Бахматюка оголосив про делістинг з Лондонської біржі

Агрохолдинг «Авангард» (входить до складу «Укрлендфармінг»), що належить Олегу Бахматюку оголосив про делістинг в Лондонської фондової біржі.

Про це йдеться в повідомленні компанії на біржі.

«AVANGARDCO INVESTMENTS PUBLIC LIMITED, найбільший виробник яєць і сухих яєчних продуктів в Україні та Європі, сьогодні оголошує, що Компанія вирішила вивести з біржі глобальний депозитарій надходжень (GDR) з кодом ISIN US05349V2097 з торгів на головному ринку Лондонської фондової біржі з очікуваним припиненням такого вилучення з лістингу з 28 грудня 2023 року», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Нас викинули з машини. Стріляли під ноги та над головою. А потім заборонили їздити за кормами. Репортаж з Чорнобаївської птахофабрики

Компанія надіслала лист-повідомлення Комітету з лістингу Лондонської фондової біржі з проханням скасувати допуск її глобальних депозитарних розписок до Офіційного списку та до торгівлі на Головному ринку Лондонської фондової біржі цінними паперами, що котируються.

Нагадаємо, Чорнобаївська птахофабрика агрохолдингу «Авангард» втратила чотири мільйони курей через знеструмлення системи годівлі птахів.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus