УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого

Державна науково-випробувальна установа України
24

Український науково-дослідний інститут прогнозування та випробовування техніки та технологій для сільськогосподарського виробництва імені Леоніда Погорілого (УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого) — одна з провідних державних науково-випробувальних установ України, яка об'єднує головний науково-дослідний інститут з прогнозування та випробування сільськогосподарської техніки та технологій і зональні випробувальні організації (Львівську, Південно-Українську та Харківську філії) у єдину наково-випробувальну установу.

Директор — Станіслав Халін.

Профіль Facebook

Профіль YouControl

Профіль бізнесу УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого

Напрями діяльності:

  • прикладні дослідження з експертизи із систем техніко-технологічних рішень в умовах повоєнного АПК України;
  • дослідження та розвиток технічного регулювання в системі інженерно-технічного забезпечення АПК в умовах євроінтеграції;
  • дослідження, випробування технічних засобів, диверсифікація процедури машиновипробувань та розвиток технічної політики для АПК;
  • пропаганда та поширення знань за результатами науково-випробувальної діяльності.

На дослідних полях УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого щорічно проводяться понад 1500 випробувань і науково-технічних експертиз із визначення ефективності різних способів обробітку ґрунту, сівби, збирання врожаю та застосування комплексів сільськогосподарських машин.

УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого співпрацює із багатьма науковими та випробувальними установами Німеччини, Польщі, Латвії, Італії.

24 червня 2005 року УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого визначено головною науковою установою Міністерства аграрної політики України. 

Історія розвитку УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого

1995 р. — заснування УкрНДІПВТ.

2003 р. — УкрНДІПВТ присвоєно ім'я вченого-випробувача, академіка Української академії аграрних наук, доктора технічних наук, професора Леоніда Погорілого.

З 2005 р. — Львівська, Південно-Українська, Харківська, Миргородська машинобудівні станції реорганізовані у філії УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого.

Липень 2009 р. — УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого розпорядженням Кабінету Міністрів № 892 перетворено в державну наукову установу.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти