На Одещині обмежили рух вантажівок

З 10 липня, з метою збереження дорожнього покриття у спекотний час, в Одеській області вступають у силу літні заборони на рух вантажівок з 10:00 до 18:00. 

Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

З 18:00 до 10:00 рух вантажівок дозволено. Обмеження руху діятиме на трасах М-15 Одеса-Рені, М-05 Київ-Одеса, М-14 Одеса-Мелітополь у межах Одеської області для великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь 7 т.

«Дозволяється також пересування транспортних засобів, що здійснюють міжнародні перевезення вантажів, за умови, що водій вантажного автомобіля має заброньоване місце в черзі очікування для перетину державного кордону України для автомобільного сполучення засобами електронної системи («єЧерга») за два дні до черги очікування на найближчий час», — йдеться у повідомленні.

Підприємствам, що займаються перевезенням зернових, олійних та пально-мастильних вантажів необхідно звернутися до Одеської обласної державної (військової) адміністрації для консультації та подальшого отримання перепусток у комендантську годину.

Читайте також: Автомобільний експорт агропродукції з України сягнув нового мінімуму — Spike Brokers

Виконано за допомогоюDisqus