Агрінос Україна

Виробництво та продаж біодобрив
1104

Agrinos — це північноамериканська компанія, що спеціалізується на дослідженнях у галузі мікробіології та виробництві сучасних біодобрив.

За 10 років у США та Мексиці компанія «Агрінос» розробила передові технології, які допомагають отримувати більший та якісний урожай щороку.

За аналітичною системою YouControl, засновник українського підрозділу компанії — AGRINOS AS (100%, Норвегія).

Генеральний директор «Агрінос Україна» — Юрій Джура.

Профіль Facebook

Профіль бізнесу «Агрінос Україна»

Виробництво та продаж біодобрив

Продукція:

  • Агрінос А (бактеріальний препарат) — перший на світовому ринку консорціум мікроорганізмів. Він включає більше 100 штамів мікроорганізмів із 10 різних сімейств. Агрінос А сприяє активному розвитку кореневої системи рослин і значною мірою підвищує доступність основних елементів живлення в грунті. Він сприяє формуванню здорового для рослини середовища у ґрунті, прискорює біодеструкцію пожнивних залишків;
  • Агрінос Б (біостимулятор рослин)  комплексний біостимулятор та антистресант. Препарат містить хітозан, глюкозамін, вільні амінокислоти, протеїни, а також ряд макро та мікроелементів. Агрінос Б демонструє активний стимулюючий ефект та знижує негативний вплив від дії абіотичних стресів (посуха, хімічна дія).

Бренд компанії — «Агрінос».

Компанія має широку мережу дистриб'юторів по всьому світу.

Історія розвитку «Агрінос Україна»

2009 р. — заснування компанії Agrinos.

З 2016 р. — відкриття українського підрозділу компанії — «Агрінос Україна».

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Yurii Dzhura
Джура Юрій
Генеральний директор

Команда

Породзинський Дмитро Миколайович
Керівник наукового відділу

Контакти