AgriCensus

Агентство зі звітності про ціни для оптових сільськогосподарських ринків
348

AgriCensus — це незалежне агентство зі звітності про ціни (PRA), призначене для забезпечення прозорості ціноутворення на світових сільськогосподарських ринках.

Засновники (директори) компанії — Ендрю Гудвін, Енді Аллан, Тім Уорледж.

Директор офісу в Україні — Том Хоутон.

Профіль LinkedIn

Профіль бізнесу AgriCensus

AgriCensus спеціалізується на наданні новин про рух ринку та еталонних цін для оптових сільськогосподарських ринків.

Цінові маркери AgriCensus (APM) 

Надають щоденні оцінки цін, що призначені для використання як довідкові ціни для переговорів, а також у фізичних спотових і термінових контрактах, а також як розрахункова ціна похідних фінансових інструментів.

APM також можуть використовуватися для оцінки матеріальних запасів, оцінки фінансових інструментів за поточними ринковими цінами та створення відповідних похідних даних.

AgriCensus також здійснює щоденні оцінки цін фізичного форвардного ринку, що відображають значення для навантаження або доставки на строк до 9 місяців.

AgriCensus Price Analyzer

Використовують аналізатор цін, щоб намітити ціни, відобразити у вигляді індексу, створити спреди та побудувати графік зміни курсу.

Повні передплатники можуть завантажувати дані в Excel або вибирати щоденну подачу даних API, а також коментувати та завантажувати графік у вигляді зображення.

Оцінки спотових та форвардних цін доступні для пшениці, кукурудзи, сої, ячменю, соняшнику, соєвої олії, ріпаку, сої, фрахту.

Торгові дані

AgriCensus надає всі дані про тендери, експорт, виробництво. Вони доступні на інструментальних панелях для аналізу та опитування. Повні передплатники можуть завантажити дані.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти