Quadrum Global

Управління активами та інвестиціями (нерухомість та сільське господарство)
1116

Група компаній Quadrum Global — це інтегрована група, що спеціалізується на девелопменті, управлінні інвестиціями та консалтингу.

Штаб-квартира Quadrum Global знаходиться у Лондоні (Великобританія). Група з 2005 року інвестує переважно в нерухомість і працює через офіси та дочірні платформи у США, Великій Британії та Центральній Європі. Під управлінням Quadrum Global активи на суму $1 млрд, зокрема й у США, Великій Британії, Україні та Грузії.

Профіль бізнесу Quadrum Global в Україні

На території України група Quadrum Global інвестує у такі види діяльності:

«Квадрум Капітал» — діяльність з оцінки потенційних інвестицій в Україні на користь компаній, що входять до групи «Квадрум».

Агропідприємства:

«Верес»

Компанія «Верес» працює з 1998 року та здійснює свою виробничу діяльність на території Кіровоградської області. «Верес» має дві філії. Перша з них розташована на території Онуфріївського району у смт Павлиш, друга філія — у Петрівському районі у с. Ірпінь.

Загальна площа земельних ресурсів підприємства становить 12966,69 га.

Основними видами діяльності компанії є:

  • вирощування зернових та олійних культур;
  • насінництво;
  • виробництво борошна та борошняних виробів;
  • оптова торгівля зерном та кормами;
  • зберігання.

Основний акцент зроблено на зернових та олійних культурах з використанням схем ефективної сівозміни та продуктів їх переробки (ячмінь, пшениця, кукурудза, соняшник).

  Елеватор «Верес» у смт Павлиш

Елеватор має необхідні потужності з приймання, переробки та зберігання виробленої сільськогосподарської продукції обсягом 21 тис. т зернових.

Є можливість відвантаження сільськогосподарської продукції як автомобільним, так і залізничним транспортом в обсязі 700 т за зміну.

 «Захід Агропром»

Компанія «Захід Агропром» створена в 2013 році на півночі Рівненської області.

Виробничий процес компанії охоплює території трьох адміністративних районів: Костопільського, Сарненського та Березнівського із земельним банком понад 9,3 тис. га.

Сьогодні «Захід Агропром» вирощує кукурудзу, озиме жито, озимий ячмінь, пшеницю, ріпак, соняшник та сою.

Підприємство впроваджує сучасні технологічні рішення, новітні наукові розробки, техніку від найкращих світових виробників, ресурсозберігаючу обробку ґрунту та екологічно безпечні підходи до захисту рослин.

Одним з ключових напрямів роботи компанії є надання послуг зі зберігання та реалізації врожаю на елеваторах компаії «Захід Агропром» з повним циклом лабораторного аналізу, очищення, сушіння та відвантаження продукції.

Малинський елеватор у Березнівському районі

Потужність одноразового зберігання на складах складає 21 тис. т.

Потужність відвантаження на станцію Малинськ — 10 вагонів на добу.

Костопільский елеватор

Потужності одноразового зберігання представлені металевими силосами та складами на підлогу загальним обсягом 30 тис. т зерна. Елеватор орієнтується не лише на зерно власної компанії, а й на продукцію поклажедавців.

Потужність приймання на Костопільському елеваторі — 1 200 т на добу, відвантаження на авто та залізничний транспорт — 1 300 т на добу.

Управління компанією 

Quadrum Global очолює її засновник та генеральний директор Олег Павлов (Великобританія).

Генеральний директор з агробізнесу Quadrum Global — Володимир Зубков.

За даними аналітичної системи YouControl, через кіпрську компанію ЛЕМФОНІЯ ХОЛДІНГЗ ЛІМІТЕД групі «Квадрум» належать агрокомпанії «Верес» та «Захід Агропром».

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Павлов Олег
Засновник і генеральний директор британської компанії
Зубков Володимир Валентинович
Генеральний директор з агробізнесу групи

Структура компанії

ВЕРЕС
Вирощування зернових та технічних культур
Захід Агропром
Вирощування зернових та технічних культур