Makosh

Дистрибуція мінеральних добрив
1542

Makosh — трейдер та дистриб'ютор мінеральних та мікродобрив.

Засновник компанії — Поліщук Віктор Валерійович.

Профіль Facebook

Профіль YouTube

Профіль Instagram

Профіль Telegram

Профіль TikTok

Профіль бізнесу Makosh

Makosh — міст між виробником та аграрієм. Компанія тісно співпрацює із кращими виробниками світу, щоб отримати найкращі добрива, умови та ціни для своїх клієнтів.

Займається виключно живленням рослин.

Слоган «інвестиційне живлення рослин» про те, що всі клієнти — це інвестори, тому що добрива купуються для того, щоб отримати кращий урожай та прибуток.

 

Складські потужності

Складська площа становить понад 17 300 м2 та зберігає понад 50 тис. т продукції. Потужність завантаження — до 3000 т за робочий день.
Станом на 2023 р. Makosh має 8 складських приміщень у 7 областях України.

Сервіси

«Агроном 24/7» — телефонні консультації агрономів-експертів компанії із живлення рослин, що здійснюються цілодобово та без вихідних. Таким чином компанія підлаштовується під ритм життя українських аграріїв під час сезонних робіт.
У рамках програми «Агроном 24/7» кожен фермер України може отримати безкоштовну консультацію від агронома-експерта свого регіону щодо:

  • добрив для вирощуваних сільськогосподарських культур;
  • розроблення індивідуальних схем внесення добрив з урахуванням особливостей ґрунтів, сортів, сівозміни тощо;
  • технології вирощування с/г культур;
  • підбору норм та доз мінеральних та мікродобрив;
  • рекомендації щодо вдосконалення вирощування с/г культур.

 «Аудит ґрунту» — це можливість перевірити стан ґрунтів та на основі цього підібрати необхідну систему живлення під культуру.

За результатами аналізу ґрунту ви дізнаєтесь — якого з елементів живлення не достатньо для вирощування обраної культури. А за результатами вимірювання твердості ґрунту — у яких зонах варто провести додатковий обробіток. Далі агрономи-експерти допомагають підібрати необхідний вид добрив, їх норму та спосіб внесення, щоб забезпечити отримання високих врожаїв при обґрунтованих затратах.

Makosh пропонує автоматичний відбір ґрунту «під ключ» — від відбору зразків ґрунту для аналізу до надання розгорнутих рекомендацій щодо подальшого живлення.

Історія розвитку MAKOSH

13 серпня 2013 р. — дата заснування компанії. Makosh названа на честь трипільської богині родючості, а знак богині — це знак засіяного поля.

Продажі розпочали із 3-х продуктів: сульфати магнію кристалічні і гранульовані.

З 2017 р. — компанія почала формувати власні складські потужності. Збудували перший склад площею 2500 м2.

2020 р. — з’явилася послуга «Аудит ґрунту». Мета створення — заощадити кошти аграріїв на закупівлю добрив.

Наразі асортимент компанії розширився, співпрацюють зі світовими виробниками, в асортименті мають продукцію, яку виробляють під брендом «Makosh» з урахуванням особливостей українських ґрунтів.

Спочатку компанія продавала лише добрива, проте згодом з'явилася сервіс «Агроном 24/7» безкоштовної підтримки для аграрія. Послугу створено, аби забезпечити комплексний підхід до живлення рослин.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти

Діяльність

ДобриваІнше