VDMA Agricultural Machinery

Асоціація виробників сільськогосподарської техніки та компонентів
82

VDMA Agricultural Machinery — структурний підрозділ машинобудівної галузі та провідна галузева асоціація виробників сільськогосподарської техніки та компонентів, що об'єднує німецькі та європейські компанії. Лише у Німеччині Асоціація сільськогосподарської техніки VDMA об'єднує компанії із загальним річним оборотом 8,3 мільярда євро, у яких працює понад 30 000 співробітників.

Профіль Facebook

Профіль LinkedIn

Профіль діяльності VDMA Agricultural Machinery

VDMA фокусує свою діяльність на восьми основних аспектах.

Ринки та кон'юнктура

Для такої експортно-орієнтованої галузі промисловості, як машинобудування, основне значення має знання зарубіжних ринків, а також максимальне дотримання рамкових умов цих ринків. VDMA надає своїм компаніям-членам як основу для прийняття підприємницьких рішень характерну для конкретної країни економічну інформацію.

Дослідження та виробництво

Характерними особливостями німецького машинобудування є яскраво виражена інноваційність та найвища якість продукції. VDMA пропонує своїм учасникам скористатися великими зв'язками для обговорення нових трендів та технологій у виробництві, а також розробки нової продукції в рамках спільних промислових досліджень. Яскравим прикладом може бути Індустрія 4.0 — четверта промислова революція.

Енергетика та навколишнє середовище

VDMA рішуче прагне здійснення цілей захисту клімату та ефективного енергоспоживання, а також виступає за амбітне впровадження Директиви ЄС з енергоефективності в Німеччині. Будучи постачальником і споживачем енергоефективних технологій, німецькі підприємства машинобудування роблять значний внесок у реалізацію цих цілей. Крім цього, VDMA виносить такі теми, як техніка, дослідження та політика у сфері енергетики на обговорення у різних форматах, наприклад, у рамках Енергетичного форуму VDMA. На цьому Форумі VDMA об'єднує свою діяльність у сфері енергетичної політики та ноу-хау галузі під егідою енергетичної проблематики. Як рупор індустрії інвестиційних товарів Енергетичний форум також представляє інтереси машинобудівників у політичній та громадській сферах.

Суспільна та економічна політика

Машинобудування Німеччини є найбільшим промисловим роботодавцем, надаючи понад 1 мільйон робочих місць. Таким чином, до найважливіших тем аналізу, коментування та обговорення у рамках діяльності VDMA є теми суспільної та економічної політики. Об'єднання щорічно публікує свою консолідовану позицію з наступних економічних та політичних питань: ринок праці та тарифна політика, зовнішньоекономічна політика, енергетична політика, гарантії зайнятості, політика у сфері енергетики, європейська політика, політика у сфері досліджень, соціальне страхування, податкова політика, політика у сфері технологій, політика у сфері захисту довкілля, конкурентоспроможна у майбутньому держава.

Професія та освіта

Німецькі машинобудівники цінуються по всьому світу за їх професіоналізм, технічні знання та вміння втілювати їх у створення високоякісної та інноваційної продукції. Найважливішими умовами цього є високий рівень освіти співробітників. Тому VDMA приділяє велику увагу освіті, навчанню та професійній кваліфікації. Центральну роль цих питаннях грає відділ освіти VDMA.

Підприємство та менеджмент

Підприємницька діяльність передбачає врахування широкого спектра сфер діяльності. Зокрема, таких як стратегічне планування, оперативне управління, розвиток персоналу, соціальна відповідальність бізнесу та багато іншого. На цьому тлі Відділ економіки VDMA виступає в ролі підрозділу, відповідального за всі питання, що стосуються економіки підприємства, та надає на умовах конфіденційності консультантів у розпорядження компаній-членів VDMA.

Право та податки

Важливими темами підприємств машинобудування є право та податки. Ці питання є вирішальними для вибору Німеччини як привабливої ​​країни для функціонування бізнесу. В рамках VDMA темою права та податків опікується юридичний відділ, що спеціалізується на індустрії інвестиційних товарів. Учасники об'єднання мають переваги отримання швидкої індивідуальної консультації.

Нормування та технічна політика

Нормування та технічна політика полегшують технічну та економічну співпрацю на місцевому, європейському та міжнародному рівнях. У рамках цього напряму діяльності VDMA в особі свого Комітету з нормування у машинобудуванні (NAM) підтримує конкурентоспроможність машинобудування.

Історія розвитку VDMA Agricultural Machinery

1892 р. — заснування VDMA.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти