AgriАnalytica

Агрофінансування
361

AgriАnalytica — це комунікаційна AgTech-платформа для учасників українського агроринку, основне завдання якої полягає у спрощенні доступу агровиробників до фінансування. Агростартап «Кабінет аграрія» об'єднує в єдину екосистему з аграріями фінансові інститути, постачальників, покупців, консультантів, інвесторів, міжнародні донорські проєкти та страхові компанії.

Директор — Людмила Тимошенко.

Профіль Facebook

Профіль LinkedIn

Профіль YouTube

Профіль бізнесу AgriАnalytica 

  

Продукти

  • Agri: Бухгалтерія.
  • Agri: Бізнес-план.
  • Фармменеджмент (доповнення для Agri: Бухгалтерія).

Agri: Бухгалтерія забезпечує просте ведення бухгалтерського обліку та не вимагає від клієнта фінансових знань. Завдяки онлайн-взаємодії за допомогою консультантів та експертів фермер може вести як спрощений, так і звичайний фінансовий облік.

Agri: Бізнес-план важливий при складанні заявки на фінансування. Це рішення має на меті допомогти фермеру сформувати виробничу програму, підкріпити її розрахунками та отримати конкурентну перевагу перед іншими аграріями, які звертаються за кредитуванням.

AgriАnalytica створила бізнес-плани для 54 сільськогосподарських культур із різними агрокліматичними зонами та показниками врожайності, які адаптуються до найменших деталей. Бізнес-план допомагають складати фахівці AgriAnalytica, спираючись на реальні показники, можливості, технології, технічний парк, фінансові розрахунки, актуальні для конкретного аграрія. Також план може бути скоригований залежно від коливання цін та ситуації на ринку.

Фармменеджмент дозволяє клієнтам із середнім земельним банком контролювати використання ресурсів агропідприємства.

AgriAnalytica працює із двома видами аналізів для заявок клієнта:

  • експрес-аналіз.
  • кредитний аналіз.

Завдяки спрощеній процедурі підготовка експрес-аналізу складає лише одну хвилину. Фермеру достатньо ввести особистий код і вибрати продукт, який зацікавив. Система самостійно верифікує фермера й підтягує необхідну інформацію щодо всіх відкритих реєстрів. Усі дані надсилаються до банку одночасно із заявою клієнта.

Кредитний аналіз відбувається близько 15 хвилин. Це наступний крок, який допомагає банку проаналізувати діяльність аграрія та ухвалити рішення про фінансування. Фермер надає додаткову інформацію, яку система використовує для складання повноцінного звіту. Зазначаються результати фінансової діяльності за останні три роки з розшифровкою бюджетів, рухом фінансових потоків та іншими фінансовими індикаторами, які на 80% дозволяють банку ухвалити попереднє рішення щодо кредитування клієнта. Подібний аналіз замінює внутрішній банківський аналіз клієнта, але в банку зазвичай триває довше.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Тимошенко Людмила
Сооснователь, генеральный директор