Latifundist Media

Агромедіахолдинг
411

Latifundist Media («Латифундист Медіа») — найбільший в Україні агромедіахолдинг, ключовий комунікаційний центр, що допомагає підвищувати ефективність кожного учасника агроринку.

Директор — Приходько Тетяна

Профіль YouControl

Профіль LinkedIn

Профіль бізнесу Latifundist Media

Latifundist Media — це:

  • 9 галузевих медіа;
  • 3 спеціалізовані сервіси;
  • 1 брендингова агенція;
  • 35 SMM-каналів;
  • міжнародні проєкти.

До складу агромедіахолдингу входить 7 профільних онлайн-видань:

  • Latifundist.com — головний сайт для представників агробізнесу, де зібрано все найцікавіше про українське та світове сільське господарство: новини з кабінетів та полів, експертні думки про останні події, інтерв'ю з топменеджерами, аналітика та рейтинги, інсайди та ексклюзиви, різні онлайн-проєкти.
  • Elevatorist.com — сайт, на якому від експертів галузі можна дізнатися про всі аспекти роботи елеваторів: обладнання, проєктування, будівництво та модернізацію зерносховищ. Щоденні новини про експорт та переробку зерна, трейдинг та зернову логістику в Україні та світі.
  • AgroPolit.com — сайт про різні аспекти державної політики в агросфері — від особливостей впровадження земельної реформи та нюансів розподілу державних дотацій для аграріїв до рейдерства у всіх його проявах. Щодня публікуються гарячі новини, аналітика, інфографіки та ексклюзиви із «коридорів» великої агрополітики.
  • Kurkul.com — онлайн-ассистент для фермерів, де зібрані практичні поради та передовий досвід, сервіси, необхідні в щоденній роботі фермерів, а також актуальні пропозиції щодо купівлі-продажу добрива, ЗЗР, техніки та виробничих об'єктів.
  • SuperAgronom.com — сервіс для агрономів, який включає все необхідне для їхньої щоденної роботи: актуальні пропозиції щодо продажу ЗЗР, насіння, добрив та інформація про них, досвід провідних фахівців агрономії, тенденції в агрономії, прогнози погоди та онлайн карта ґрунтів України.
  • Traktorist.ua — платформа для інженерів, яка включає найбільшу онлайн-біржу оголошень з продажу сільгосптехніки та практичну інформацію.
  • AgroRobota.com.ua — сервіс для пошуку роботи в аграрному секторі України.

Агромедіахолдинг має 7 каналів в YouTube:

LatifundistКуркульHliborobTVСуперАгрономТрактористЭлеватористСільський ревізор.

Latifundist випускає інфографічний довідник «Агробізнес України». Він видається у партнерстві з контент-маркетинговою агенцією Top Lead.

Також у Latifundist Media є свій інтернет магазин прикольного мерчу на аграрну тематику: latifundimag.com.

Історія розвитку Latifundist Media

2011 р. — 20 червня о 19:30 вечора зареєстрований домен latifundist.com, а сам сайт був запущений 1 липня цього року. Створена всеукраїнська інформаційна газета «Рідне село», що відображає повсякденне життя сільських громад та людей, які там живуть, і надає інформацію, яка допомагає господарювати ефективно. Газета висвітлює соціальні проекти агровиробників, які беруть участь у розвитку сільських та селищних територій.

Червень 2012 р. — був зареєстрований домен холдингу — latifundistmedia.com.

2013 р. — до складу Latifundist Media входить сайт Latifundist, дошка оголошень, маркетплейс «Купи Мед». Створено сайт Elevatorist.com.

Травень 2015 р. — створено сайт Kurkul.com.

2016 р. — 1 лютого засновано сайт AgroPolit.com, 3 червня — Traktorist.ua.

1 листопада 2017 р. — створено сайт SuperAgronom.com.

19 серпня 2019 р. — створено сайт AgroRobota.com.ua.

1 червня 2021 р. — засновано сайт Zemliak.com.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com