Premier FOOD Group

М'ясна продукція
400

Premier FOOD Group — українська виробничо-логістична група компаній із щорічним оборотом 2 млрд грн та штатом 1000 співробітників. Має штаб-квартиру в Києві та виробничі потужності в м. Тульчин Вінницької області («Тульчинм’ясо»). Володіє власною мережею хотдог-барів Mr.Grill Hotdogs&Burgers та популярними брендами Mr.Grill і «Тульчин».

Premier FOOD Group — лідер у категорії хот-догів українського ринку стрітфуду, що започаткував культуру споживання хот-догів в Україні під власним брендом Mr.Grill.

Засновник та СЕО — Войтович Віталій.

Профіль Facebook

Профіль Instagram

Профіль Instagram

Профіль бізнесу Premier FOOD Group

До складу Premier FOOD Group входить м’ясокомбінат в м. Тульчин Вінницької області («Тульчинм’ясо») та мережа хотдог-барів Mr.Grill Hotdogs&Burgers. 

Група компаній має власний R&D хаб, власне виробництво під брендами Mr.Grill та «Тульчин», складські комплекси площею понад 10 000 кв. м, власну 4PL-логістику і автопарк із розподільчими центрами в Київській області, Вінниці, Полтаві, Львові, Дніпрі та Одесі, платформу e-commerce та мобільний застосунок.

Бізнес-модель компанії — це комплексне обслуговування продажу хот-догів, бургерів та інших категорій стрітфуду. Кількість партнерів, із якими співпрацює Premier FOOD Group, наблизилась до 10 000 торговельних точок по всій Україні: понад 2 000 АЗК, 7 000 точок стрітфуду та 1 500 роздрібних магазинів національних мереж.

Географія експорту охоплює понад 20 країн.

Продукція

Premier FOOD Group виробляє та реалізує понад 10 000 т продукції, готової до приготування або споживання, на рік: сосиски та ковбаски для хот-догів власного бренду Mr.Grill, котлети для бургерів, готові хот-доги та бургери, а також інші перекуси. Власним R&D хабом розроблено понад 500 рецептур.

Виробництво сертифіковано за європейськими стандартами ISO 22000:2018 та 9001-2015, працює відповідно до системи HACCP, а також має сертифікат Halal.

Благодійність 

Під час повномасштабного російського вторгнення в Україну Premier FOOD Group не припинила своєї діяльності, забезпечувала щоденне виробництво та безперебійно поставляла продукти харчування для населення всієї України.

Premier FOOD Group постійно співпрацює із благодійними фондами та військовими частинами.

У березні 2022 року CEO та засновник Premier FOOD Group Віталій Войтович спільно з КМДА ініціював створення штабу гуманітарної допомоги в Києві. На станціях метро та в приміщеннях шкіл запрацювали пункти благодійної допомоги з роздачею їжі. За перші тижні було роздано близько 100 000 хот-догів та 20 т ковбасних виробів.

Від початку повномасштабного російського вторгнення до першої половини 2023 року закрито близько 1000 запитів на суму до 15 млн грн (автомобілі й інша техніка для сил ППО, дизельні генератори, тепловізори, дрони DJI Mavic 3, комп’ютерна техніка, засоби зв’язку).

Обсяг харчової продукції, наданої цивільним та військовим, у 2022 та першій половині 2023 року — до 150 т.

Нагороди

  • 2019 р. — «Компанія року 2019» за версією Всеукраїнського галузево-аналітичного центру.
  • 2021 р. — лауреат бізнес-премії Cabinet Boss. TOP-50 у номінації «Лідер ресторанного та streetfood ринку».
  • 2021 р. — Mr.Grill отримав нагороду BORYSPIL MAGAZINE AWARDS у номінації «Кращий оператор їжі для подорожей».

Цікаві факти

  • 2021 р. — компанія Premier FOOD Group із своїм брендом Mr.Grill потрапила в Книгу Рекордів України, приготувавши хот-дог довжиною 1,83 м, вагою — 24 кг.

ЗМІ про Premier Food Group

Історія розвитку Premier FOOD Group

2007 р. — компанія Premier FOOD заснована Віталієм Войтовичем.

2008 р. — розпочато постачання високоякісних французьких хот-догів на перші 5 київських АЗС. Для цього була розроблена спеціальна сосиска «Прем’єра» за європейською технологією для приготування на грилі. Використання шокової заморозки забезпечує тривалий термін зберігання без додавання консервантів і зручну логістику. 

2010 р. — було створено бренд французьких хот-догів Mr.Grill, що отримав визнання і популярність серед українських споживачів. Цього року розпочалася співпраця з усіма мережами АЗС України.

2014 р. — відбулося об’єднання активів компанії Premier FOOD та «Тульчинм’ясо». Група компаній отримала назву Premier FOOD Group. У Київській області, Дніпрі, Одесі та Львові створені логістичні центри. Впроваджені системи WMS та TMS. 

2016 р. — Premier FOOD Group експортує свою продукцію у понад 20 країн, серед яких Грузія, Азербайджан, Казахстан, Молдова, Оман, ОАЕ, КНР, Гонконг, Велика Британія, Південна Корея, Йорданія, а також країни Африки.

2017 р. — у Києві відкрито перший заклад національної мережі хотдог-барів Mr.Grill Hotdogs&Burgers.

2020 р. — група компаній розпочала продаж своєї продукції в рітейл-сегменті: сосиски та ковбаски під брендом Mr.Grill з’явилися на полицях українських супермаркетів. Того ж року Premier FOOD Group стала членом Асоціації рітейлерів України. 

2022 р. — незважаючи на повномасштабну війну російської федерації проти України, група компаній інвестує в розвиток сировинної бази та збільшення складських потужностей.

2023 р. — відкрито логістичний центр у Полтаві. Запущено першу потужну національну рекламну кампанію для бренду Mr.Grill.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Войтович Віталій
Войтович Віталій
Український бізнесмен і меценат, засновник і CEO

Контакти

Діяльність

М'ясні продукти