КВАДРО

Зернові, олійні культури
275

«КВАДРО» — група компаній, що спеціалізується на торгівлі зерновими, олійними культурами, соняшниковою олією.

Земельний банк — понад 5 тис. га

Профіль бізнесу «КВАДРО»

До складу «КВАДРО» входить п'ять підприємств з різними видами господарської діяльності: експорт, сільськогосподарська діяльність щодо вирощування зернових та олійних культур, переробка насіння соняшнику та конопель, подальша реалізація продукції під власною торговою маркою.

Основні види бізнесу групи компаній структоровані за 3 напрямами:

Агрокомлекс

Підприємство «Квадро» , що є одним із лідерів у галузі постачання сільгосппродукції. Головна спеціалізація  — торгівля олійними культурами, олією.

Кондитерська промисловість

Першотравневий харчовий комбінат «ІДЕАЛ», що спеціалізується на виробництві харчового білка.

Телекомунікації, зв'язок

«Міжнародний Банк Комунікацій» (BIGLINE™) займається телекомунікаційними рішеннями, побудовою систем зв'язку, системної інтеграції рішень для бізнесу. Пріоритетними напрямами цієї компанії є надання доступу до мережі Інтернет, побудова систем зв'язку (УПАТС, call-center), розробка та впровадження програмного забезпечення, автоматизація виробництва.

Історія розвитку «КВАДРО»

1996 р. — заснування «КВАДРО».

2020 р. — придбано термінал у м.Миколаїв, що дало змогу збільшити експорт сільськогосподарської продукції.

З квітня 2022 р. — група компаній розпочала діяльність в порту Рені. Було взято в оренду склади у м. Ізмаїл та в м. Рені, та розпочато експортну діяльність з порту Рені.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Контакти