Fortior Law

Юридичні послуги
123

Fortior Law  компанія, що спеціалізується на вирішенні міжнародних спорів, зокрема на спорах у міжнародній торгівлі, морському транспорті та комерції. Регулярно представляє клієнтів в інвестиційних та комерційних арбітражах.

Офіс знаходиться в Женеві.

Профіль Facebook

Профіль linkedin

Профіль бізнесу Fortior Law

До переліку послуг компанії належать:

  • Шиппінг від спорів по чартерним договорами до купівлі-продажу суден. В компанії добре розуміють особливості чартерних договорів та ефективно вирішують питання. Юристи представляють інтереси клієнтів у LMAA та інших морських арбітражах.
  • Міжнародна торгівля команда компанії має глибоку експертизу в галузі промислових та продовольчих сировинних товарів, включаючи торгівлю нафтою та сільськогосподарською продукцією у Східній Європі та Центральній Азії. Юристи практикують в Англії та Уельсі, Україні, Грузії, Швейцарії, Нью-Йорку, Мальті. Це дозволяє їм супроводжувати спори у різних юрисдикціях. Також юристи Fortior Law консультують щодо позасудових питань, наприклад, торгового фінансування.  
  • Комерційний та інвестиційний арбітраж Fortior Law добре знайома із внутрішньою роботою арбітражу. Деякі юристи  арбітри Каспійського арбітражного співтовариства (Caspian Arbitration Society).
  • Англійський судовий процес  Fortior Law має великий досвід та глибоку експертизу в галузі міжнародних судових процесів, арбітражу та альтернативних форм вирішення спорів. Клієнти звертаються в компанію за точною оцінкою ситуації та стратегічними рекомендаціями.
  • Вирішення спорів у GAFTA та FOSFA — понад 10 років  команда Fortior Law займається спорами, що виникають з контрактів GAFTA та FOSFA. Юристи компанії закінчили спеціальну програму дистанційного навчання Gafta, тому добре розуміються на основних проформах та комерційних реаліях, що виникають із договорів. Консультують щодо спорів трейдерів та їх контрагентів, судновласників, терміналів, експедиторів, сюрвеєрів тощо. Представляють інтереси клієнтів в арбітражі GAFTA за Правилами № 125 та 126, а також за Арбітражним регламентом FOSFA.
  • Санкції та комплаєнс ця послуга для компаній, які хочуть перевірити своїх контрагентів, майбутніх партнерів, співробітників та третіх осіб. Компанія допоможе спростити процеси перевірки та надасть готову інформацію про політично значущих осіб, фізичних та юридичних осіб групи підвищеного ризику, а також про кінцевих бенефіціарних власників.
  • Державно-приватне партнерство компанія супроводжує клієнтів у реалізації проектів державно-приватного партнерства у країнах СНД.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Команда

Контакти

Діяльність

Інше