ЕКООРГАНІК

Розробка та виробництво добрив для позакореневого живлення
188

«ЕКООРГАНІК» — науково-виробнича компанія, що спеціалізується на виробництві препаратів для сільського господарства. Основу «портфелю» продуктів компанії на сьогодні становлять мікродобрива для позакореневого живлення рослин. Наукові дослідження, впровадження інноваційних та високоефективних добрив для аграрного сектору — пріоритетні напрями діяльності компанії.

Засновник, директор із розвитку — Маркарян Ішхан.

Директор — Струтинська Наталія

Профіль Facebook

Профіль Instagram

Профіль YouTube

Профіль LinkedIn

Профіль бізнесу «ЕКООРГАНІК»

Виробничий комплекс «ЕКООРГАНІК» — це сучасний завод, на якому шляхом складних хімічних процесів виробляються мікродобрива.

Виробничий процес проходить на сучасному європейському обладнані та повністю автоматизований, контроль над яким проводять висококваліфіковані спеціалісти. Сучасна лінія розливу продукції може задовольнити будь-які вимоги до фасування мікродобрив від 0,1 до 1000 літрів.

Потужність виробництва:

  • 60 000 літрів на добу (добрива для позакореневого живлення);
  • 40 000 літрів на годину (рідкі комплексні добрива).

Продукція:

  • добрива для позакореневого живлення «ЕКОЛАЙН»;
  • добрива для позакореневого живлення «ГРОС». Преміальна лінійка, яка влючає в себе добрива з вмістом аміноктсилот, фітогормонів та фосфітів;
  • добрива для позакореневого живлення «ПОЛІАКТИВ». Нова лінійка з вмістом полісахаридів, амінокислот, фітогормонів, фульво та гумінових кислот, водоростей та новинки на ринку України Мульти-Буст-S та N-Буст;
  • рідкі стартові добрива NPK «ФІТОСТАРТ»;
  • рідкі стартові добрива NPK+МЕ «МУЛЬТИСТАРТ».

Історія розвитку «ЕКООРГАНІК»

2011 р. — компанія почала роботу на ринку добрив для позакореневого живлення рослин.

2014 р. — введенно в експлуатацію завод по виробництву добрив для позакореневого живлення рослин.

2015 р. — виведено на ринок України першу лінійку добрив для позакореневого живлення рослин «ЕКОЛАЙН», яка включає 29 продуктів.

2016 р. — отриманно сертифікати ISO 9001:2015 та Organic Standard.

2017 р. — на ринку України представлені перші 8 продуктів преміальної лінійки добрив «ГРОС». Розширення зовнішньоекономічної діяльності: активний вихід на ринки Євросоюзу.

2018 р. — модернізація заводу з метою збільшення обсягів виробництва і зберігання продукції.

2019 р. — виведення на ринок лінійки стартових NPK добрив «ФІТОСТАРТ».

2020 р. — виведення на ринок нової лінійки стартових N-P-K добрив «МУЛЬТИСТАРТ». Запуск лінії для виробництва дрібно фасованої продукції. Диверсифікація виробництва.

2021 р. — збільшення виробничих потужностей, повна автоматизація усіх процесів. Вдосконалення конструкції і технологічна модернізація устаткування. Початок виробництва засобів для дезінфекції та автохімії.

2022-2023 рр. — виведено на ринок нову лінійку «ПОЛІАКТИВ» із вмістом полісахаридів, амінокислот, фітогормонів, фульво та гумінових кислот, водоростей.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Контакти

Діяльність

Добрива