Cedrob

Виробник м'яса птиці
258

Cedrob — найбільший польський виробник м'яса птиці.

Входить до складу Cedrob Capital Group, яка володіє Gobarto S.A. (провідним польським виробником свиней), Zakłady Mięsne Silesia S.A. (польським виробником в'яленого м'яса), Cedrob Passau GmbH (компанією групи на ринку Німеччини).

Профіль бізнесу Cedrob

До структури Cedrob входять племінні ферми, інкубатори, відгодівельні ферми, комбікормові заводи, птахобійні та завод з торгівлі паливом. 

Cedrob експортує продукцію більш ніж на 50 ринків у всьому світі, зокрема в ЄС, Африці, Азії та Близькому Сході.

Торгові марки:

  • Cedrob,
  • Kraina Kraka (продукти з качиного м'яса),
  • KrakauerLand (продукти з гусячого й качиного м'яса), 
  • Cedrob Pasze (повнораціонні й додаткові кормові суміші для птиці та свиней),
  • Cedrob Paliva (пропан та дизельне паливо),
  • Feather Producer (гусяче й качине пера та пух).

Сертифікація

Компанія має сертифікат, виданий Мусульманським релігійним союзом, який дозволяє виробляти м'ясо птиці відповідно до законів шаріату з дотриманням відповідного ритуалу забою.

Соціальна відповідальність Cedrob

Cedrob організовує стипендіальну програму «Інвестиції у регіон — інвестиції у молодь», метою якої є підтримка талантів особливо обдарованих молодших школярів. Компанія також реалізує грантову програму «Ми підтримуємо розвиток», співпрацюючи з університетами, навчальними закладами, парафіями, асоціаціями та фондами.

Cedrob організовує для молоді регіону численні мистецькі конкурси, що стимулюють їхню творчість. Також компанія щорічно передає різдвяні продуктові набори тим, хто цього потребує.

Історія розвитку Cedrob

1991 р. — створено завод Cedrob.

1996 р. — Cedrob перетворено на акціонерне товариство.

1997 р. — купівля птахофабрики у Неполомицях.

1998 р. — відкриття птахівничого заводу в Павлові.

2005 р. — заснування CEDROB GmbH у Німеччині.

2013 р. — введення в експлуатацію птахобійні в Уяздовеку.

2015 р. — придбання контрольного пакету акцій Gobarto SA.

2017 р. — купівля Zakłady Mięsne Silesia SA, заснування Cedrob Cargo Sp. z o. o., відкриття відділу ветеринарних послуг.

2019 р. — заснування Cedrob Porty Sp. z o. o та Zakład Surowców Paszowych. Початок будівництва другого заводу з виробництва кормів у Рипині. Придбання частини Kutnowskie Zakłady Drobiarskie Exdrob SA в Кутно, що спеціалізується на забої качок та гусей.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти

Діяльність

Птахівництво