Innovatus Capital Partners

Фінансування
64

Innovatus Capital Partners (Innovatus) — американська компанія з управління активами, що працює з 2015 р.

Засновник та генеральний директор — Девід Шифф.

Профіль LinkedIn

Профіль бізнесу Innovatus Capital Partners

Innovatus Capital Partners — довгостроковий інвестор, що вкладає від $20 до $100 млн у державні та приватні компанії. Працює із компаніями-лідерами у своїй галузі. 

Innovatus Capital Partners приділяє особливу увагу динаміці бізнесу, у який інвестуватиме, його управлінській команді та доступу до ліквідності.  

Інвестиції у медично-біологічні науки 

Стратегія Innovatus Capital Partners у галузі медико-біологічних наук (Innovatus Life Sciences) забезпечує зростання капіталу у вигляді пріоритетного забезпеченого боргу та капіталу для підтримки інноваційних компаній у галузі медико-біологічних наук та технологій.

Інвестиції у нерухомість

Компанія купує, володіє та розширює диверсифікований портфель високоякісної та основної офісної нерухомості в 50 найбільших мегаполісах США. Портфоліо Innovatus Capital Partners складається з нерухомості класу А, побудованої за останні 20 років або нещодавно відремонтованої, з великим історичним значенням, з високим відсотком орендарів інвестиційного класу і відомих брендів, а також з тривалим терміном оренди.  Компанія володіє 16 офісними активами загальною площею близько 3,8 млн квадратних футів чистої площі в Середньоатлантичному, Південно-Східному, Південно-Західному та Західному регіонах США.

Компанія розглядає ринки зі зростаючими економічними показниками, сильними міграційними тенденціями, низькою вартістю життя та сприятливими для бізнесу характеристиками. Ринки Innovatus Capital Partners мають сильні демографічні тенденції та є бенефіціарами великих комерційних та інфраструктурних інвестицій. 

Інвестиції у сільське господарство

Компанія насамперед вкладає інвестиції в експорт сільськогосподарської продукції з Латинської Америки та Центрально-Східної Європи.

Innovatus є підписантом Принципів відповідального інвестування, мережі фінансових установ, яка підтримується ООН.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти

Діяльність

Фінансування