Мультикоптер (Multicopter)

Виробник дронів аграрного призначення
63

«Мультикоптер» — інноваційне підприємство в сільськогосподарському секторі України, що працює з 2017 р. та спеціалізується на послугах, продажу, обслуговуванні та навчанні персоналу (пілотів) для використання дронів і безпілотних літальних апаратів у сільському господарстві та промислових об'єктах.

Профіль Instagram

Профіль YouTube

Профіль бізнесу «Мультикоптер»

«Мультикоптер» — це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень.

Компанія створює українські безпілотні технології та роботизовані рішення. Основними напрямами роботи є розробка і впровадження галузевих рішень, ґрунтованих на технологіях дронів, наданні послуг із використанням БПЛА, а також обробка отриманих за допомогою безпілотників даних. Основний фокус інженерної групи компанії — робототехніка та адаптація безпілотних технологій під нові типи сенсорів чи корисних навантажень.

Окрім продажу агродронів, «Мультикоптер» надає послуги з обробки полів, сервісне обслуговування 24/7, гарантійні зобов'язання та навчання.

«Мультикоптер» здійснює обробку посівів на всіх етапах, моніторинг полів, аеропосів, обробка садів та лісів. За 6 років практики він опрацював понад 100 000 тис. га.

Компанія має сертифікований сервісний центр із гарантійного та післягарантійного обслуговування. На роботи, що виконуються центром, поширюється гарантія.

Продукція:

  • дрони-обприскувачі,
  • наземна безпілотна техніка,
  • дрони для трихограми,
  • дрони-інспектори,
  • комплектуючі.

Цього року «Мультикоптер» пропонує аграрному сектору сучасну та достуну модель МС A22 Lite 2023 — дрон сільськогосподарський для внесення рідких та сухих речовин та посіву насіння — з рамною конструкцією торгової марки AGR®. Він оснащується змінними баками для покращення оперативності заправки та зменшення контакту персоналу з препаратом. Також має батареї підвищеної ємності для збільшення продуктивності та для оптимальної роботи на складних полях.

Щодо моделі МС A22 Lite 2023 діє програма «Підмінний фонд». Це означає, що не треба чекати ремонту дрона, якщо сталася поломка, його замінять на справний дрон, поки дрон користувача буде знаходитися у ремонті.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти

Діяльність

Інше