Украгротест

Виробництво стандартних зразків (CRM) зерна, борошна та кормів з відомими показниками якості
57

«Украгротест» — компанія, що спеціалізується на виробництві стандартних зразків (CRM) зерна, борошна та кормів з відомими показниками якості.

Генеральний директор — Бойко Світлана Вікторівна.

Бренд — «Украгротест».

Профіль бізнесу «Украгротест»

Стандартні зразки зерна (CRM)

Сертифікований стандартний зразок (CRM) становить собою зерно, борошно або корм, розфасований у подвійний поліетиленовий пакет за допомогою вакуумної упаковки.

Кожен зразок компанії «Украгротест» супроводжується захищеним сертифікатом, у якому наводиться вся інформація стосовно показників, отриманих значень, методів та вся необхідна інформація для правильного його використання і зберігання.

«Украгротест» акредитований за стандартом ISO 17034:2016. Це єдина компанія в Україні, яка є акредитованим виробником стандартних зразків в агросфері, що підтверджується свідоцтвом AAC.RM.00505 від 18.08.2020.

Семінари-практикуми

Компанія «Украгротест» проводить 1- та 2-денні семінари-практикуми у власному навчальному центрі в Одесі, а також виїздні семінари з підвищення кваліфікації для фахівців з контролю якості зерна для підприємств.

Семінари:

  • «Якісні характеристики зерна. ДСТУ, ISO, EN, USDA»;
  • «Визначення спор сажки методом мікологічної експертизи зерна пшениці» (згідно з ДСТУ 3768:2019);
  • «Технік-лаборант у зерновій лабораторії».

Історія розвитку «Украгротест»

2017 р. — засновано компанію завдяки співробітництву «Технотест» із метрологом Бойко Світланою Вікторівною.

 

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти

Діяльність

Інше