Agreena

Технологічна компанія
723

Agreena — данська сільськогосподарська технологічна компанія, що розкриває можливості видалення вуглецю із ґрунту та природного капіталу для фінансування переходу до регенеративного сільського господарства.

Директор — Саймон Гальдруп.

Профіль Facebook

Профіль Twitter

Профіль Instagram

Профіль LinkedIn

Профіль бізнесу Agreena

Agreena — першопрохідець у галузі природних методів видалення ґрунтового вуглецю. Компанія допомагає вирощувати якісні сільськогосподарські культури та отримувати високі врожаї на основі відновлювальних методів ведення сільського господарства, одночасно запроваджуючи зелену економіку через ринок вуглецю. 

Її програма секвестрування вуглецю в ґрунті для фермерів AgreenaCarbon — найбільша у світі. Agreena підтримує фермерів у їх переході до відновлюваного сільського господарства шляхом видачі підтверджених третіми сторонами вуглецевих сертифікатів, які можуть зберігатися у фермера або продаватися на добровільному вуглецевому ринку (VCM) для компенсаційних цілей. 

Програма AgreenaCarbon, акредитована за стандартом ISO 14064-2.

Компанія впроваджує політику відновлювального господарювання за допомогою дистанційного зондування. Зокрема, використовує MRV (систему моніторингу, верифікації та звітності викидів), що застосовує наземні контрольні дані, дані супутників, штучний інтелект та високоточні технології для забезпечення масштабовної діагностики.

Історія розвитку Agreena

2017 р. — заснування компанії.

2018 р. — перші інвестиції в проєкт компанії.

2020 р. — вихід на ринок ґрунтового вуглецю.

2021 р. — запуск AgreenaCarbon.

2023 р. — придбання технологій Hummingbird.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти

Діяльність

Інше