Pannonia Ethanol

Біопереробний завод
77

Pannonia Ethanol — найбільший у Європі біопереробний завод угорської компанії Pannonia Bio, що є частиною ClonBio Group Limited, ірландської аграрної компанії зі штаб- квартирою у Дубліні.

Профіль LinkedIn

Профіль Facebook

Профіль бізнесу Pannonia Ethanol 

Pannonia Ethanol щорічно переробляє близько 650 000 т кукурудзи, виробляючи до 280 млн л етанолу, а також 160 000 т сухого дистилятного зерна з розчинними речовинами (DDGS), корм для тварин з високим вмістом білка. Компанія також виробляє 40 000 т вологого DGS та 5 000 т кукурудзяної олії. 

Етанол заводу надходить на ринок переважно як екологічно безпечний замінник бензину в транспортному секторі, при цьому скорочуючи викиди CO2 майже на 70% порівняно з нафтою на основі викопного палива.

Pannonia Ethanol створює значний ринок для фуражної кукурудзи місцевого виробництва, що робить завод ключовим оператором на угорському ринку кукурудзи. Pannonia Ethanol забезпечує 500 млн євро у ВВП Угорщини та підтримує понад 5000 робочих місць, переважно у сільських громадах.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти