Юридична фірма «Ілляшев та Партнери»

Юридичні послуги
15

Заснована у 1997 році, юридична фірма «Ілляшев та Партнери» — одна з найбільш авторитетних юридичних фірм України з міжнародною практикою повного спектру послуг.

Офіси фірми працюють у Києві, Харкові, Дніпрі та Одесі.

Керуючий партнер — Ілляшев Михайло Ігорович, адвокат, Заслужений юрист України.

Профіль Fаcebook

Профіль Instagram 

Профіль LinkedIn 

Профіль бізнесу «Ілляшев та Партнери»

Послугами юридичної фірми «Ілляшев та Партнери» користуються відомі міжнародні компанії зі списків Fortune 500 та Forbes Global 2000, експортери та сільськогосподарські підприємства, що входять до 100 найбільших латифундистів України.

«Ілляшев та Партнери» надають всебічну юридичну підтримку агрокомпаніям з усіх аспектів ведення бізнесу, включаючи питання будівництва та купівлі-продажу елеваторів, земельних ділянок, виробничих потужностей, структурування бізнесу і захисту активів. Юристи фірми розуміють проблеми, з якими стикаються первинні виробники, і володіють досвідом вирішення різного роду спорів в аграрному секторі, в тому числі з митних питань.

«Ілляшев та Партнери» відомі широкою практикою врегулювання торговельних спорів в Україні і за кордоном. Юридична фірма супроводжує своїх клієнтів у переважній більшості торговельних розслідувань, що проводились Мінекономіки України в останні п’ять років. При цьому всі проекти, що супроводжувала юридична фірма, завершились на користь клієнтів.

Одеський офіс «Ілляшев та Партнери» супроводжує компанії, що працюють в сфері міжнародного судноплавства, портової інфраструктури і морегосподарського комплексу. Досконале знання законодавства та багаторічний практичний досвід у сфері логістики та суміжних галузях дозволяє «Ілляшев та Партнери» реалізовувати проєкти будь-якої складності як на національному, так і на міжнародному рівні.

Професійне визнання

Багато років поспіль юридична фірма очолює міжнародні рейтинги Chambers Global, Chambers Europe та The Legal 500 — EMEA у практиці вирішення спорів. За результатами дослідження The Legal 500 — EMEA, «Ілляшев та Партнери» також займають лідируючу позицію (Tier 1) в міжнародної торгівлі, конкурентного права, кримінального права, інтелектуальної власності.

В галузі морських перевезень і судноплавства юридична фірма «Ілляшев та Партнери» входить у п’ятірку провідних юридичних консультантів України: фірма рекомендована щорічними національними дослідженнями Ukrainian Law Firms. A Handbook for Foreign Clients, «Лідери ринку: рейтинг юридичних компаній України» та «50 провідних юридичних фірм України». 

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Неділько Сергій
Адвокат, радник, керівник Одеського офісу
Омельченко Олена
Адвокат, партнер, керівник практики міжнародної торгівлі

Команда

Контакти

Діяльність

Інше