Qortia AG

Гуртова торгівля зерновими, управління логістикою вантажів, транспортно-експедиційні послуги
41

Агротрейдингова та логістична компанія Qortia AG — швейцарська торговельна компанія, що займається міжнародною торгівлею сільськогосподарською продукцією, встановлюючи зв'язки між глобальними підприємствами харчової промисловості та споживачами по всьому світу.

Основний фокус компанії — закупівля зернових (пшениці, кукурудзи, сої, ячменю тощо), олійних культур, продуктів переробки в українських фермерів та експорт продовольчого та фуражного збіжжя закордон.

Бренд — Qortia AG.

Головний офіс — Цуг, Швейцарія. Представництво в Одесі, Україна.

Співвласники — Костянтин Куфлік, Дмитро Яндовський, Андрій Ветряк.

Профіль LinkedIn

Профіль бізнесу Qortia AG

Багаторічний досвід в логістиці, морських перевезеннях та роботі з насипними вантажами дозволяє Qortia AG пропонувати своїм клієнтам найуспішніші рішення для формування оптимального ланцюга поставок. Такий комплексний підхід, ціннісно орієнтований на клієнта, гарантує найбільш ефективний формат співпраці з ідеальним співвідношенням вартості та якості задля досягнення бізнес-інтересів клієнтів.

Історія Qortia AG розпочинається у 2018 році. Саме тоді майбутні співвласники компанії Андрій Ветряк та Дмитро Яндовський, пропрацювавши разом у сфері логістики та фінансів понад 15 років, вирішили поєднати ці два напрямки та інвестували свій накопичений досвід та експертизу у створення власної торговельної компанії, зареєструвавши у Швейцарії Qortia AG. У 2019 році компанія почала реалізовувати перші угоди з продажу зернових. Тоді ж у найсучаснішому та найбільшому українському порту TIS Qortia AG відвантажила своє перше судно — балкер KARTERIA. У 2023 році до компанії приєднався новий партнер, Костянтин Куфлік, який опікується торговими операціями.

На сьогодні Qortia AG спеціалізується не лише на гуртовій торгівлі зерновими та
олійними, але й надає повний спектр послуг з експедирування та управління логістикою вантажів. Компанія закуповує зернові та олійні у дрібних та середніх українських фермерів, відкриваючи таким чином українським аграріям нові можливості та доступ на ключові ринки збуту по всьому світу. Qortia AG успішно співпрацює з найбільшими міжнародними покупцями як в Європі, так і країнах Азії та Африки.

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну та блокування найбільших
глибоководних портів України Qortia AG однією з перших почала активно займатися річковими вантажними відвантаженнями та розвивати сектор річкових перевезень в дунайському кластері. Частка компанії у відповідному сегменті ринку сягала близько 15% зі щомісячним обсягом 100 000 тон зернових.

Qortia AG наразі активно працює в межах «українського коридору» та відвантажує зернові як через порти «Великої Одеси», так і через дунайські порти.

Соціальна відповідальність

Qortia AG — соціально-відповідальна компанія, що неухильно дотримується взятих
зобов'язань та найвищих етичних стандартів бізнесу, заснованих на доброчесному партнерстві та синергії.

«Ми фокусуємося насамперед на якості співпраці. Qortia AG не просто експортує зернові, але підтримує своїх клієнтів у їхній виробничій діяльності — кооперується з українськими фермерами щодо того, як краще побудувати інфраструктуру зберігання врожаю на підприємствах, надає фахові рекомендації щодо будівництва силосів, складів, організації роботи лабораторій, навантаженню вагонів та автомобілів на елеваторах, за потреби навіть кредитує їх, бо ми добре розуміємо сезонну специфіку аграрного бізнесу», — резюмує співвласник компанії Андрій Ветряк.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Дмитро Яндовський
Яндовський Дмитро
Співвласник та СЕО агротрейдингової та логістичної компанії
Ветряк Андрій
Співвласник агротрейдингової та логістичної компанії

Контакти

Діяльність

Трейдинг