WEAGRO

Онлайн-сервіс
5

WEAGRO — перший в Україні спеціалізований онлайн-сервіс, який надає аграрному бізнесу можливість купувати зараз, а платити потім.

WEAGRO запроваджує агророзстрочку як альтернативу традиційним банківським та товарним кредитам. Однією з ключових переваг є можливість оплатити товар частинами або наприкінці терміну розстрочки. Особливістю цієї моделі є відсутність прямої взаємодії аграріїв із фінансовою компанією. Рішення про надання розстрочки приймається протягом 30 хвилин, а оплата за договором відбувається протягом 2 годин.

Генеральний директор, бенефіціар — Матіяш Павло Миколайович, Жуковський Костянтин Васильович.

Профіль Instagram

Профіль бізнесу WEAGRO

Платформа WEAGRO забезпечує агровиробникам та їхнім постачальникам можливість укладати безліч угод безпечно та зручно завдяки таким ІТ-сервісам:

  • онлайн-кабінети для постачальників, агровиробників та фінансової компанії, яка надає послугу агро-розстрочки;
  • онлайн-статуси, які відображають етапи оформлення розстрочки, допомагаючи учасникам угоди відстежувати прогрес;
  • захист даних під час авторизації (3D Secure);
  • сервіс із використання та зчитування цифрових підписів (КЕП);
  • сервіс зберігання документів, що включає договори купівлі-продажу; видаткові накладні; акти виконаних робіт тощо;
  • внутрішній онлайн-чат і система SMS-повідомлень та електронних листів про важливі події та оновлення.

Нагороди

  • 2024 р. — Activitis та WEAGRO здобули почесну нагороду «Best fintech ecosystem partner of the year» у межах заходу Ukrainian FinTech Awards, що був організований Українською асоціацією фінтех та інноваційних компаній (UAFIC).

 Історія розвитку WEAGRO

2024 р. — за підтримки грантової програми USAID АГРО, Activitis перемогла серед фінансових установ України та розпочала спільний проєкт із розроблення й упровадження інструментів небанківського фінансування для агросектору під назвою WEAGRO. Проєкт передбачив створення спеціального відтермінування платежів для мікро-, малих та середніх агровиробників.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Контакти

Діяльність

Інше