Ваговимірювальні системи

Виготовлення вагового обладнання та обладнання для розвантаження та перевантаження зерна
71

Група компаній «Ваговимірювальні системи» розробляє, виготовляє, впроваджує та обслуговує ваги, вагове обладнання, а також обладнання для розвантаження та перевантаження зерна (перевалочні комплекси). 

Генеральний директор — Полуектов Дмитро Володимирович.

Кількість працівників — 221.

Профіль Facebook

Профіль Instagram

Профіль YouTube

Профіль бізнесу «Ваговимірювальних систем»

Структура групи компаній «Ваговимірювальні системи»:

  • «Компанія «Ваговимірювальні системи» спеціалізуються на великих вагах (автомобільних, вагонних, бункерних, конвеєрних) та розвантажувачах;
  • «Компанія «ВВС-ПРОМ» виготовляє промислові ваги та ваги для складу і торговлі (лабораторні, настільні, торгові, товарні, платформні, палетні, кранові, та ін.);
  • «Ваговимірювальні системи — Сервіс» надає послуги з ремонту та обслуговуванню ваг всіх виробників по всій території України.

Компанія починала з виготовлення автомобільних ваг. Відповідно обладнання в першу чергу комплектувалося для цих потреб. Але з розвитком компанії, розширенням номенклатури продукції, зміни відбувалися і на виробництві. Зараз група компаній виготовляє не тільки автомобільні, а й вагонні, бункерні, товарні, платформні ваги, трап-візки та автомобілерозвантажувачі.

Виробництво займає 2000 м2, на ньому зібрано сучасне обладнання, що дозволяє швидко і точно створювати продукцію. Раніше розкрій металу «Ваговимірювальні системи» здійснювали за допомогою плазми, минулого року придбали лазерний верстат і тепер група компаній має точність різу 0,01 мм. Завдяки цьому під час збирання готової продукції елементи конструкції зістиковуються між собою як детальки конструктора. Крім того, на виробництві є верстат, що згинає листовий метал довжиною 6 метрів. Минулого року було перероблено всі креслення для максимально ефективного використання цього тандему: лазер та згинальний верстат — завдяки чому група компаній може запропонувати своїм клієнтам продукцію за більш доступними цінами.

Продукція:

  • Автомобільні ваги — пристрій для визначення ваги автомобіля. Програмне забезпечення, що надається безкоштовно при купівлі ваг, зробить процес обліку на ваговому комплексі автоматизованим, виключить можливість помилок чи шахрайства. Італійська електроніка підвищеної точності — похибка зважування вдвічі менша за стандартну точність. Встановлення «під ключ»  за 5 днів. Існують також рішення автомобільних ваг з функцією повісьового зважування.
  • Вагонні ваги — пристрій для визначення ваги вагона, або усього потяга. Група компаній пропонує вагонні ваги статичного зважування, динамічного та статико-динамічного зважування, межа зважування від 100 до 250 тонн.
    Програмне забезпечення, що надається безкоштовно при купівлі ваг, зробить процес обліку на ваговому комплексі автоматизованим, виключить можливість помилок чи шахрайства, визначить поздовжньо-поперечне зміщення центру ваги вагона та попередить, якщо завантажений вагон не відповідає вимогам Укрзалізниці. Італійська електроніка підвищеної точності. Різні варіанти фундаментів та навіть безфундаментні рішення дозволяють підібрати найбільш прийнятний варіант для конкретного підприємства. Встановлення окремих моделей можливе навіть за 3 дні. 
  • Автомобілерозвантажувач — мобільний або стаціонарний пристрій для швидкого і безпечного розвантаження автомобілів. Група компаній виготовляє автомобілерозвантажувачі довжиною від 6 до 24 м з розвантаженням через задній або боковий борт авто, а також універсальні. Також є готові рішення автомобілерозвантажувачів, що встановлюються на фундамент та інші, безфундаментні. Безфундаментні автомобілерозвантажувачі можуть бути обладнані колесами для легкого транспортування по території підприємства.

Ваги та автомобілерозвантажувачі виготовляються в Україні, електрокомпоненти, елементи гідравліки — італійського виробництва. Електроніка для вагового обладнання — частково імпортна, частково — власного виробництва.

Стандарти та сертифікати продукції

  • Сертифікат відповідності на автомобілерозвантажувач гідравлічний 80АРГ UA.276.047.02-24. 
  • Сертифікат перевірки типу за модулем В на ваги автомобільні UA.TR002.CT.0188-18.
  • Сертифікат відповідності типу за модулем F на ваги автомобільні для зважування в русі UA.TR.113-0076/146F-23.
  • Сертифікат перевірки типу за модулем В на ваги автомобільні для зважування в русі UA.TR.113-0076-18.
  • Сертифікат перевірки типу за модулем В на ваги вагонні для статичного зважування UA.TR.113-0023-17.
  • Сертифікат перевірки типу за модулем В на ваги вагонні для зважування у русі та ваги вагонні для статичного зважування та зважування в русі UA.TR.113-0024-17.
  • Свідоцтво на торговельну марку №165720.
  • Сертифікат схвалення системи управління якістю за «Модулем D (відповідність типу шляхом забезпечення якості виробничого процесу )» до Технічного регламенту щодо неавтоматичних зважувальних приладів, затвердженого постановою Кабінетів Міністрів України від 16 грудня 2015 р. №1062.

Нагороди: «Вибір споживача 2016», «Вибір споживача 2017».

Послуги:

  • установка ваг будь-яких виробників;
  • автоматизація ваг;
  • сервісне обслуговування 24/7;
  • технічне обслуговування;
  • ремонт;
  • калібрування;
  • повірка.

Група компаній має сервісні центри по всій Україні.

Соціальна відповідальність «Ваговимірювальних систем»

Група компаній постійно займаємося навчанням та підвищенням кваліфікації своїх співробітників.

Для діток співробітників вона влаштовує свята та розважальні заходи, різноманітні творчі конкурси з крутими подарунками .

Для співробітників, що потрапили в складну життєву ситуацію, «Ваговимірювальні системи» надають необхідну фінансову або іншу допомогу, в якій наразі є потреба.

Для співробітників, родичі яких служать у лавах ЗСУ, група компаній допомагає із придбанням необхідного знаряддя, щоб захисники почувалися не лише в безпеці (наскільки це можливо), а, найголовніше, щоб вони не почувалися покинутими і знали, кого вони боронять.

Історія розвитку «Ваговимірювальних систем»

2006 р. — заснування компанії «Ваговимірювальні системи». Продано перші автомобільні ваги з металевою платформою, а також перші автомобільні ваги із залізобетонною платформою. На кінець 2006 року штат співробітників налічував 6 осіб.

2007 р. — запущено серійне виробництво конвеєрних ваг. На кінець року штат співробітників налічує 11 осіб.

2008 р. — організовуються відділ продажу та технічний відділ.

2009 р. — у компанії відкривається два нових відділи — конструкторський та відділ програмного забезпечення. Впроваджено перше програмне забезпечення, яке керувало автоматизованим комплексом з 7 ваг. Розроблено та впроваджено перші автомобільні ваги на збірному фундаменті.

2010 р. — запущено серійне виробництво автомобільних ваг із першим програмним комплексом, який дозволяє працювати без вагаря.

2011 р. — створюється підприємство «ВВС-сервіс». Впроваджено перші вагонні ваги в русі. Впроваджено перші вагонні ваги на збірному фундаменті.

2012 р. — цех виробництва металоконструкцій переходить на двозмінний графік роботи, що становить 16 годин на день та збільшує випуск готових металоконструкцій у два рази. Розробляється принципово новий проєкт під номером 470 з ортотропною конструкцією платформи автомобільних ваг, аналогів якої немає в Україні. Організовуються відділи приладобудування та продажу промислових ваг. Проєктний відділ починає роботу з аналізу автомобільних розвантажувачів існуючих українських і зарубіжних підприємств (Туреччини, Бразилії, Франції, Чехії).

2013 р. — розробляється перший прилад ВП-11 під цифрові датчики. Виготовляється перший вагоповірочний візок. Для покращення якості та підвищення швидкості отримання металоконструкцій закуповується обладнання з ЧПУ для плазмового різання металу, що збільшує випуск продукції в півтора рази. Компанія набуває торгової марки VIS і стає власником сайту vis.ua.

2014 р. — розроблено та впроваджено перший трап-візок для зважування тварин. Потужність виробництва зростає до 4 разів у порівнянні з результатами 2009 року. Цех працює у 3 зміни, по 24 години на добу.

2015 р. — створено нові підрозділи: відділ маркетингу та відділ з управління персоналом. Встановлено перші безфундаментні модульні металеві вагонні ваги. Встановлено перші вагонні ваги в русі із системою розпізнавання номерів та системою відеоспостереження із записом номера вагона на зображенні. Впроваджено перший автомобілерозвантажувач власного виробництва.

2016 р. — встановлено перший вертикальний авторозвантажувач виробництва ВВС. Розроблено та успішно впроваджено підкладні ваги власного виробництва.

2017 р. — встановлені автоматизовані системи управління на 5 підприємствах. Створено нові відділи: фінансовий, IT, інтернет маркетингу, договірний відділ.

2018 р. — досягнуто високого рівня якості обслуговування — 71% від усіх замовлень. Укладено ексклюзивний контракт з італійською компанією Dini Argeo. Отримано сертифікат відповідності на систему управління якістю ISO 9001:2015. Отримано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки.

Нові продукти: перші динамічні автомобільні ваги компанії на датчиках із кулею з точністю +-0,25%; унікальне дозуюче програмне забезпечення для ГЗК; оновлена ​​модель авторозвантажувача.

2019 р. — розробка проєктного офісу (Офіс інновацій). Усього реалізовано 34 проєкти з ГК «Ваговимірювальні системи». Впровадження методології роботи по SCRAM як спосіб управління проєктами.

Отримано звання «Золотого дилера» від італійської компанії Dini Argeo. Отримано сертифікати на електроніку Dini Argeo підвищеної точності, а також сертифікат відповідності Модулю D для автомобільних, вагонних і платформних ваг. Сертифіковано продукцію для конвеєрних та кранових ваг. Створено автоматизовані системи керування для: бункерних, конвеєрних, кранових ваг та ваг для фронтального навантажувача. Підготовка до впровадження роботи CRM

2020 р. — підрозділ Сервіс виділився в окрему компанію, кількість сервісних центрів по всій території України — 11. Сервісна служба стала найбільшою серед інших вагових компаній. Отримано сертифікат вибухо захищеності для всіх модифікацій вагонних ваг.

Формуються так звані «коробкові версії» систем автоматизації для автомобільних ваг. Більшості клієнтів більше не потрібно писати ТЗ, за яким створювалося б щось нове і нестандартне, тепер вони можуть просто обрати потрібну версію.

Компанія починає активно впроваджувати автомобільні та вагонні ваги підвищеної точності на електроніці Dini Argeo. Активно впроваджуються бізнес-процеси в CRM, більшість відділів працюють в цій системі. 

2021 р. — укладено ексклюзивний контракт, за яким група компаній є представником на території України німецької компанії KERN & SOHN GmbH. Поставили 29 комплектів підкладних ваг Dini Argeo для Укртрансбезпеки. Рекордна кількість обслугованих ваг у сервісу (819 автомобільних ваг та 398 вагонних ваг). Впроваджено нестандартні вагонні ваги на 250 для зважування рідкого чавуну. 

2022 р. — перевели виробництво на виготовлення необхідних для ЗСУ виробів. Попри активні воєнні дії, 26 березня були продані перші автомобільні ваги в умовах воєнного часу. Змінена конструкція автомобілерозвантажувача з урахуванням усіх попередніх зауважень. З цього року стартує активне впровадження фундаментного автомобілерозвантажувача нового зразка, розробка проєктів для безфундаментного та мобільного (колесного) автомобілерозвантажувача

Новий продукт — система бортового зважування автомобілів. Виходить повністю оновлена версія програмного забезпечення для автомобільних ваг. 

2023 р. — створено відділ контролю якості. На підприємство придбали верстат лазерної різки, що підвищило швидкість та точність розкрою та подальшого виготовлення продукції, дало змогу знизити собівартість та кінцеву ціну продукції для споживача. Впровадження першого безфундаментного автомобілерозвантажувача. Виходить повістю оновлена версія програмного забезпечення для вагонних ваг.

Впроваджені тензометричні вагон-ваги. Такого обладнання в Україні надзвичайно мало, більшість з них ще з радянських часів — механічні.  Перше замовлення кількох перевантажувальних комплексів для порту.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Контакти

Діяльність

Інше