Аграріям стануть доступні 6 нових безаналогових ЗЗР

Український бренд «Агрохімічні технології» (АХТ) вже третій рік поспіль виводить на ринок нові прогресивні препарати, які змінюють уявлення агрономів про ефективність захисту рослин. У сезоні 2022 аграріям стануть доступні ще 6 нових продуктів, що не мають аналогів.

Про це повідомляє пресслужба бренду АХТ.

«Ми розробляли препарати з оглядом на те, які проблеми аграріям приносять найбільші збитки, які проблеми для них зараз вирішувати занадто складно та дорого — і створювали нові зручні і вигідні рішення. Але саме ці препарати виявились гарною відповіддю і на інші, несподівані проблеми нового сезону — дефіцит ґрунтових гербіцидів, підвищені ціни на азотні добрива, та інші», — коментує керівник відділу маркетингу АХТ Євгенія Вітер.

Так, серед новинок бренду АХТ в сезоні 2022:

  • Кватрофорс — чотирьохкомпонентний фунгіцидний протруйник для зернових та сої з розширеним спектром дії та рістстимулюючою дією. Протруйник захищає надземну частину сходів від повного спектру ранніх листкових хвороб, а також локалізуються в насінні та коренях, забезпечуючи захист від всіх видів гнилей. Безпечний на сої: не впливає на розвиток бульбочкових бактерій та мікоризних грибів.
  • Мілафорт Екстра — післясходовий гербіцид на кукурудзу широкого спектра дії із широким вікном застосування (2-10 листків). 3 головні переваги препарату: контролює ваточник сирійський та інші найпроблемніші бур’яни, має ґрунтову дію, не потребує додавання сурфактантів.
  • Тіаклотрин-М — інсектицид контактної, кишкової і системної дії зі швидким стоп-ефектом і тривалим періодом захисної дії (25-30 днів).

«Тіаклотрин-М було розроблено у концепції антирезистентної програми. Чергування діючих речовин протягом сезону значно зменшує ризик виникнення стійкості шкідників до окремих діючих речовин. Це дозволить уникнути вимушеного використання надто дорогих інсектицидів у майбутньому, і продовжувати ефективно контролювати широкий спектр шкідників за помірний бюджет», —  коментує керівник технічного маркетнгу АХТ, Сергій Богомаз.

Також представники бренду АХТ повідомляють про появу нового напрямку «Регулятори росту» одразу з двома продуктами:

  • Тардер — регулятор росту для соняшнику і зернових;
  • Трінекс — регулятор росту для зернових.

«Ми не забуваємо і про прихильників монопродуктів і щороку випускаємо оновлені монопрепарати зі підвищеними концентраціями діючих речовин. У лінійці оптимізованих препаратів вже є концентрований десикант Регістан Ультра, фунгіцид для колосу Полігард Максі. У цьому році ми випускаємо новий фунгіцид Флутривіт Максі з підвищеною концентрацією флутриафолу», — акцентував Сергій Богомаз.

  • Флутривіт Максі — системний фунгіцид профілактичної та лікувальної дії, який працює за низьких температур повітря (від +6°С).

Також представники бренду повідомляють, що в продажі з’явились препарати, анонсовані у минулому році:

  • N-Stab — інгібітор азоту, що пролонгує дію добрив до 14 днів, запобігає втратам азоту та буде актуальним в умовах підвищених цін на азотні добрива;
  • Вітамін-Бор — добриво для позакореневого підживлення з високим вмістом бору та властивістю рН-коректора (за рахунок кислої реакції в бакових сумішах).

«Протягом останніх двох сезонів бренд АХТ випустив 18 прогресивних препаратів, 8 з яких – препарати власної розробки, що не мають аналогів в Україні. Наша головна задача – створювати такі продукти, які будуть максимально вирішувати «головні болі» фермера. Ваточник сирійський, прояви резистентності до інсектицидних д.р., лускокрилі шкідники, ґрунтові шкідники сходів — ​​це проблеми, які неможливо вирішити базовими продуктами, вони потребують специфічних рішень», — коментує Сергій Богомаз.

Нагадаємо, що протягом минулого агрохімічного тижня ціни на селітру для аграрних підприємств знизилися до рівня 21–21,4 тис. грн за т. Фермери, «очікуючи дива», скоротили закупівлю селітри.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus