Стала відома причина звільнення міністра Лещенка

Роман Лещенко, ексміністр аграрної політики і продовольства України
Роман Лещенко, ексміністр аграрної політики і продовольства України
Джерело фото: Latifundist.com

Напередодні Роман Лещенко раптово повідомив про свою у відставку з посади міністра аграрної політики і продовольства України. Нині стала відома причина — важка спадкова хвороба ексочільника Мінагропроду.

Про це він повідомив у своєму каналі в Telegram.

За його словами, команда міністерства зробила все, щоб перевести сектор АПК на «рейки воєнного часу», проте хвороба змушує його залишити посаду.

«Зараз я веду війну не тільки з нашим спільним ворогом, але й з важкою спадковою хворобою. Вона не має прописки, через неї стан мого здоров’я постійно погіршується. Тому я змушений залишити посаду міністра агрополітики», — написав Роман Лещенко.

Він додав, що залишається в Україні та відбудовуватиме нашу країну після Перемоги. Ексміністр подякував Президенту України за довіру, а урядовцям та сільгоспвиробникам — за співпрацю.

«Зичу новому міністрові Мінагрополітики Миколі Сольському сил та фахової реалізації! Обіцяю допомагати разом з усіма аграріями всім, чим зможу, у вирішенні надскладних завдань», — привітав нового міністра Роман Лещенко.

Нагадаємо, Верховна Рада проголосувала за призначення Миколи Сольського на посаду міністра аграрної політики та продовольства України.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus