Бізнес показав готовність до співпраці та швидкість дій під час війни — МХП

Компанія МХП відновлює зв’язки з колишніми партнерами й активно залучає нових в максимально короткі терміни. Загалом з початку війни вдалося налагодити роботу з 25 новими контрагентами і цей список зростає.

Про це повідомляє пресслужба компанії МХП.

Зазначається, що у перші дні війни була поновлена співпраця з мережею супермаркетів «АТБ». До цього, з лютого 2021 року в супермаркетах мережі продукція «Наша Ряба» не продавалася.

«На другий день після початку бойових дій ми зв’язалися з менеджментом мережі, запропонували відкинути всі комерційні розбіжності та знову стати партнерами. Команда «АТБ» відреагувала швидко й погодилася співпрацювати. Наше спільне завдання — забезпечити українців мясом, в якому б регіоні люди не перебували», — йдеться у повідомленні.

У пресслужбі компанії додають, що напередодні вторгнення до України, був підписаний меморандум про співпрацю з дистриб'юторським холдингом STV Group. Наприкінці березня мали початися тестові поставки м'яса птиці у Київській області, але війна повністю змінила плани. Відтак, за 5 днів МХП за підтримки керівництва STV Group запустили продажі в трьох областях на заході України, де багато внутрішньо переміщених осіб.

Додається, що по всій території країни МХП відкрив можливість купувати продукцію одразу зі складу на умовах самовивозу. Таким чином вже понад 500 т продукції реалізовано.

«Готовність до співпраці, гнучкість в ухваленні рішень і швидкість дій, які демонструє український бізнес, допомагають нам і нашим партнерам підтримувати економіку. І, що найголовніше — дбати, щоб у людей була їжа», — підсумували в пресслужбі МХП.

Нагадаємо, агрохолдинг МХП щоденно віддає до 330 т курятини населенню

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus