Пішла з життя головний спеціаліст Асоціації Укроліяпром

У ніч проти 12 квітня 2022 р. пішла з життя Пильник Лариса Трохимівна — спеціалістка, яка віддала понад 20 років свого життя роботі в олійно-жировій промисловості України у складі виконавчої дирекції галузевої асоціації «Укроліяпром».

Про це повідомляє пресслужба асоціації.

Зазначається, що головна спеціалістка асоціації народилась 21 травня 1950 року на Чернігівщині. Після закінчення Київського технологічного інституту харчової промисловості пройшла трудовий шлях від головного спеціаліста Республіканського об'єднання «Укрцукор» до заступника начальника технічного управління Міністерства харчової промисловості України.

Додається, що останніми роками вона працювала головним спеціалістом в асоціації «Укроліяпром», де приділяла багато уваги питанням наукових розробок, енергозбереження, зовнішньоекономічної діяльності, сприяла розв'язанню проблемних питань, що виникали у підприємств за різними напрямками.

«Лариса Трохимівна завжди відрізнялася обов'язковістю та сумлінністю, вимогливістю до себе та оточуючих. Її життя було пов'язане з харчопромом — наймирнішою та найгуманнішою галуззю», — йдеться у повідомленні пресслужби.

Редакція Latifundist.com висловлює співчуття рідним та близьким Лариси Пильник.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus